Smukke St. Helena

Oplev den afsiddesliggende ø St. Helena, hvor Napoleon Bonaparte blev holdt fanget. Øen byder på smuk natur og spændende historie.
Rejser til St. Helena byder på fantastiske udsigter
Du er her:
 • Smukke St Helena
location St. Helena
location Familierejser, Naturrejser
location 8 dage / 7 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 7.585 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)
St. Helena er en af de mest afsiddesliggende øer i verden - langt ude i den sydlige del af Atlanterhavet finder man den afskærmede ø. På grund af placeringen har øen også været brugt som fængsel for en række af historien mest kendte fanger - bl.a. Napoleon Bonaparte. På denne rejse får I frie tøjler til at opleve St. Helena, men vi kan selvfølgelig også hjælpe til med spændende udflugter.

Dag 1: Ankomst til St. Helena
Dag 2-7: Fri til oplevelser på St. Helena
Dag 8: Afgang fra St. Helena

Se detaljeret program under rejseplan

Billeder fra Smukke St Helena

Detaljeret program

 • I:\AXUMIMAGES\Afrika\St Helena\Pakker\Image02

  Dag 1 : Ankomst til St. Helena

  I dag ankommer I til St. Helena. I lufthavnen bliver i samlet op og kørt til jeres hotel, der ligger midt i St. James. Til aften er i inviteret hjem til en lokal, der tilbereder jer en lækker middag.
 • Dag 2 : Jamestown

  Mens I er på St Helena har I dagene fri til at gå på opdagelse på egen hånd. Vi kan også hjælpe jer med at arrangere aktiviteter. I kan blandt andet tilkøbe de følgende udflugter: 1. Lokal sejltur Tag en tur med en lokal båd, hvor der vil være fokus på at spotte nogle af de tre forskellige delfinarter, der findes i vandene omkring St. Helena. Desuden vil kysten og dens endemiske fugle- og marineliv blive forklaret. Om sommeren (december - april) kan man være heldig og se op til hundredevis af delfiner. 2. Ø rundtur Kom på rundtur, hvor I besøger adskillige seværdigheder og lærer om øens historie. Hør mere om East India Company, slavehandelen, Anglo-Boer krigen og gravstederne. 3. Historisk vandretur Guidet vandretur rundt i den lavere del af Jamestown, hvor det er muligt at se historiske steder og bygninger. Der vil være en introduktion til øen, befolkningen samt den rige historie. 4. Lokalt museum Tæt på hotellet ligger der et museum med interessante arkiver. 5. Plantatage tur Plantation House er det officielle hjem for St. Helenas guvernør og en af verdens ældste skildpadder, Jonathan. Der serveres te og kage i biblioteket. 6. Kaffeplantage Besøg en kaffeplantage, hvor I lærer alt om den 200-år gamle Arabica bønne, der bruges til den populære kaffe, vi drikker. 7. Besøg på destilleri På turen får I bl.a. mulighed for at smage på Tungi Spirit, White Lion Spiced Rum, Midnight Mist Coffee Liqueur og gin. 8. Lot's WIfe Ponds Hike Der er omrking 22 fantastiske vandreture af forskellige sværhedsgrader i området. På turene oplever man den fantastiske natur og kommer forbi imponerende udsigtspunkter. Lot's Wife Pond er en moderat vandretur langs med kysten, hvor man går på smalle stier og kommer forbi naturlige vandhuller, hvor man kan tage en dukkert, hvis man har lyst. 9. Diana’s Peak Guidet tur til Diana's Peak Nationalpark. Her kan man opleve øens unikke fuglearter og nyde den fantastiske udsigt over området. Diana's Peak er det højeste punkt på øen med sine 823 meter over havet. Her man kan opleve 360 graders panorama og øens eksotiske flora og fauna. Stedet blev erklæret for nationalpark i 1996, og størstedelen af øens endemiske arter søger tilflugt her. 10. Golf St Helenas Golf Club er en af de mest interessante i verden. Den byder på en bane med 9 huller, og i klubhuset er det muligt at låne udstyr og nyde forfriskelser.
 • Dag 3 : Jamestown

  Fridag med mulighed for udflugter
 • Dag 4 : Jamestown

  Fridag med mulighed for udflugter
 • Dag 5 : Jamestown

  Fridag med mulighed for udflugter
 • I:\AXUMIMAGES\Afrika\St Helena\Pakker\Image02

  Dag 6 : Jamestown

  Fridag med mulighed for udflugter
 • Dag 7 : Jamestown

  I aften serveres der et afskedsmåltid på hotellets terrasse. Det er en traditionel Braai - en klassisk grillmiddag.
 • Dag 8 : Afrejse

  I bliver kørt til lufthavnen, hvor det er tid til at tage afsked med St. Helena for denne gang.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 7.585 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* 7 overnatninger på St. Helena med morgenmad
* Middag dag 1 og dag 7
* Transfers til og fra lufthavne

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Udflugter - vi hjælper dog meget gerne med at arrangere dem

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

16178 240120 TV
hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.