Botswana
Elefatntflok ved floden, Chobe National Park, Botswana
Du er her:
  • Botswana

Rejser til Botswana

Rejser til Botswana


- Afrikas uberørte vildnis
Få lande i Afrika – hvis nogen – kan overgå Botswanas fantastiske naturskatte. Botswana er natur, når det er bedst - over 17 procent af landets samlede areal er hensat til nationalparker og vildtreservater, hvis fantastiske landskaber spænder fra det frodige Okavango Delta i nord til Kalahari-ørkenens røde sandklitter i syd. At opleve dette paradis, hvor mennesket kun synes at få lov til at komme på besøg, er et privilegium, der burde være enhver naturelsker forundt.

Se vores forslag til individuelle rejser i Botswana eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Udvalgte rejseforslag i Botswana

Day_1_Victoria_Falls_02
Intimate Botswana & Zimbabwe
Smuk aften i Okavango Deltaet
Floder, Delta & Ørken
Flot løveinde i Moremi, Botswana
Botswana "Best Value"-Safari
Okavango-deltaet set fra luften
Botswanas nordlige højdepunkter
elefanter ved flod
Botswanas "Speciel Green Season" (1)
2022-Great-Plains-Sitatunga04-scaled
Campingsafari i Botswana
kwando_nxai_pan_wildlife_game_viewing2
Botswanas "Speciel Green Season"
Botswana: Autentisk lodge & Campingsafari
day10_mahango_national_park
Det bedste af Botswana & Zimbabwe: Grupperejse
chris-stenger-e9k9i2JKnnA-unsplash
Namibia, Botswana & Zimbabwe Grupperejse
Elefant mor og barn, Botswana

Chobe National Park


Chobe National Park er den mest kendte nationalpark i Botswana. Det var i øvrigt også landets første nationalpark. Omdrejningspunktet er floden, Chobe River, som tiltrækker store flokke af elefanter, bøfler, giraffer og antiloper og i floden; krokodiller og flodheste. At betragte de majestætiske elefanter, der i flok samles ved floden for at drikke, er en stor oplevelse.

Skal vi lege - Legesyg løveunge i Savute, Botswana

Makgadikgadi Pans & Nxai Pan National Park


Makgadikgadi Pans er en af verdens største saltsletter og ligner mest af alt et månelandskab. I regntiden forvandles sletterne og det omkringliggende brune græs dog til et fødekammer for zebraer og antiloper og enorme flokke af fugle. Lige nord for Makgadikgadi Pans ligger den noget mindre Nxai Pan National Park. Også disse saltsletter var engang del af den store sø, der dækkede Botswana, men i dag er jordoverfladen dækket af græssletter og akacietræer.

Giraf spiser busk, Chobe National Park

Central Kalahari Game Reserve


To tredjedele af Botswana består af ørken - nemlig Kalahari. Central Kalahari Game Reserve er et vildtreservat, som dækker næsten 53.000 km2, og dermed er verdens andet største vildtreservat. Selvom det er ørkenlandskab, er her et forbavsende rigt dyre- og planteliv - især er området rigt på farvestrålende fugle.

Flot solnedgang i Chobe National Park, Botswana

Moremi Game Reserve


Moremi er en del af det enestående Okavango delta. Faktisk dækker Moremi Game Reserve godt 1/3 af deltaet. Noget af det mest fantastiske ved Moremi er de mange - vidt forskellige - landskabstyper, man finder her. Her er alt fra store skove til savanne, fra livsgivende søer til marsklandskaber. Det tiltrækker naturligvis et rigt varieret dyreliv og safari i Moremi er ganske enkelt enestående!

Deception game drive

Okavango Delta


Okavango deltaet er verdens største indlandsdelta. Vandet her tager den lange rejse fra Angolas bjerge ned mod den tørre Kalahari-ørken, hvor det skaber liv. Regnen falder i Angola i januar-februar, hvorefter regnvandet flyder sydpå - godt 1200 km - indtil det omkring marts-juni når grænsen af Kalahari og skaber Okavango Deltaet. En rejse til Okavango Deltaet er en oplevelse for livet!

Billeder fra Botswana

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/