Malaysia og Borneo

Rejser til Malaysia & Borneo
Du er her:
  • Malaysia og Borneo

Rejser til Malaysia


Det malaysiske turistkontor hævder ubeskedent i deres markedsføring af landet, at "kun Malaysia har det hele" - og de har ret. Her ligger et slaraffenland af oplevelser. Mulighederne er næsten uendelige. Maleriske fiskerlandsbyer, teplantager i højlandet, forrevne bjergtoppe i flere tusinde meters højde, jomfruelige tropiske skove, kilometervis af mennesketomme, hvide sandstrande, nogen af verdens smukkeste koralrev og et unikt dyre- og planteliv.

Læg hertil den sjældne men ægte gæstfrihed, der er det malaysiske folks kendetegn.

Se vores forslag til rejser til Malaysia og Borneo herunder eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Udvalgte rejseforslag i Malaysia og Borneo

Orangutan family low res IST
Luksussafari i Borneos regnskov
Luksussafari i Borneos regnskov
Orangutangmor med unge, Borneo, Malaysia
Borneo for børnefamilien
Borneo for børnefamilien
Isfugl - Kingfisher, Borneo
Borneos Forunderlige Fugleliv
Borneos Forunderlige Fugleliv
Stor han orangutang, Borneo, Malaysia
Grønne Borneo
Grønne Borneo
bird_park_kl_553724
Fugleeventyr i Singapore og Malaysia
Fugleeventyr i Singapore og Malaysia
Downtown Kuala Lumpur, Malaysia
Storby og øhop i Malaysia og Thailand
Storby og øhop i Malaysia og Thailand

Områder i Malaysia og Borneo

Rejser til Malaysia & Borneo


Rejser til Borneo


Borneo er verdens 3. største ø og er et sandt skatkammer af oplevelser! Smuk, uspoleret natur, venlige og imødekommende mennesker samt imponerende natur og planteliv. Den malaysiske del af Borneo er delt mellem de 2 stater - Sabah og Sarawak.


Sarawak

Vil man opleve de tidligere hovedjægere, Iban folket, som stadig bor i traditionelle langhuse i junglen, bør Sarawak være på ønskelisten over rejsemål. Udover Iban-folket byder junglen i Sarawak naturligvis også på rige naturoplevelser med næsehornsfugle og flotte vandfald.


Sabah

Sabah er et tropisk paradis på den nordlige spids af Borneo, hvis charme, atmosfære og fantastiske natur vil overvælde selv den mest erfarne rejsende. For de naturinteresserede er her en af verdens største regnskove, med en usædvanlig rig og varieret flora med bl.a. mere end 1000 arter orkideer og den berømte Rafflesia, den største blomst i verden. Her lever de berømte orangutanger, gibbonaber, løveaber, vildsvin og rådyr. Det siges, at man også kan finde den plettede leopard og det sjældne Sumatra-næsehorn. Trænger man til at se det hele lidt fra oven, kan en trekkingtur til toppen af Mount Kinabalu anbefales. Turen er udfordrende - til gengæld kommer man bogstaveligt op på toppen af Borneo.

mossy forest

Rejser til Malaysia


"Fastlands-Malaysia", som det også til tider kaldes, er på nogle måder lidt overset i forhold til oplevelserne på Borneo. Og det er en skam, for her er både storby og strand - og bjergrig jungle.


Pengang, Pangkor og Langvarig

På landets vestkyst finder man de største historiske og kulturelle seværdigheder, samt de populære ferie- og badedestinationer, Penang, Pangkor og Langkawi.


Penang er nok mest kendt for byen Georgetown, som er erklæret bevaringsværdig af UNESCO. Byen udforskes bedst til fod, så man får alle detaljerne med. På den nordlige del af Penang er der lækre strande.


Langkawi og Pangkor er perfekt til badeferie. Pangkor er det mindste af de to øer hvorimod Langkawi byder på flere forskelligeartede oplevelser.


Cameron High lands

I den centrale del ligger den tætte og bjergrige jungle, der bl.a. indeholder Cameron Highlands.  Brug et par dage eller tre på dette lille fristed, og lad områdets kølige rene luft, rislende bække og bølgende grønne bjerge blive en del af jeres ferieminder.


Taman Negara National Park

I Taman Negara finder man noget af verdens ældste regnskov. Her er gode vandrestier og rige muligheder for at se f.eks. aber og farvestrålende fugle. Er man virkelig heldig kan man også se tapirer, elefanter eller måske endda en leopard.


Østkysten

Den attraktive østkyst besøges hovedsageligt pga. en perlerække af tropeøer, og den mere end 700 km lange kyststrækning, der er spækket med kilometerlange sandstrande. Så uanset hvad I søger, så findes det her.

Billeder fra Malaysia og Borneo

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.