Introduktion

Første del af turen indebærer to overnatninger på The Tshilli Farm. The Tshilli Farm er en landbrugsejendom beliggende i smukke omgivelser. Det er et sted, hvor besøgende kan opleve landbrugslivet og få en autentisk oplevelse af den lokale kultur og områdets traditioner.

Anden del af turen starter, når I tager fra Maun med jeres guide. Fra Maun vil I køre til Moremi Game Reserve, et af de flotteste vildmarksområder i Botswana, der dækker over både sump- og tørområder. Her begynder jeres safari for alvor. De næste dage vil blive brugt på at lede bredt og vidt efter det store udvalg af dyre- og fugleliv, som dette område er berømt for. Dagene står på game drives i morgensolen, og igen om eftermiddagen, når solen igen takker af. I kommer til at være en aktiv del af de daglige aktiviteter i jeres lejr, der har fælles toilet og bad, hvor I bl.a. skal hjælpe med at slå jeres egne telte op. I vil af flere omgange hive teltpløkkerne op for at bevæge jer videre til andre områder, da I på denne måde virkelig får mulighed for at opleve den store diversitet i Botswana huser; Både ift. naturen, faunen og floraen.

I kommer også til at campere i Chobe Nationalpark. Med sine forskelligartede og imponerende landskaber kan I glædeligt fortsætte jeres søgen efter vilde dyre, mens I bl.a. krydser gennem den tørre region, Savuti, hvor der er store elefanthanner på sletterne. Derefter vil I bevæge jer nordpå til Chobe-floden, hvor jeres game drives vil tage jer langs de snoede flodbredder. 

Til sidst ankommer I til Victoria Falls, hvor I skal opleve, hvilke vilde kræfter der ligger bag dette fantastiske vandfald.