Nepal Rundrejse: Trekking i Himalaya

Tag på en 2-ugers aktiv rejse til Nepal og trek til isolerede landsbyer i Himalaya!
christopher-burns-D6eOlmawCyM-unsplash
Du er her:
 • Nepal Rundrejse: Trekking i Himalaya
location Nepal
location Aktiv ferie
location dage / nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 20.228 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Denne Nepal Rundrejse: Trekking i Himalaya aktive 2-ugers rejse begynder i Kathmandu, hvor I vil udforske byens seværdigheder. Herefter går turen til Chitwan Nationalpark, hvor I kan opleve spændende aktiviteter som jeep-safari og vandreture for at spotte dyrelivet. Næste stop er Pokhara, der er omgivet af smukke bjerge og en idyllisk sø. Hefra begiver I jer ud på et 4-dages landsbytrek i Himalaya. I vil vandre gennem betagende landskaber, passere gennem traditionelle landsbyer og opleve den unikke kultur og gæstfrihed hos de lokale beboere. Efter trekket vender I tilbage til Pokhara, hvor I kan nyde udsigten over byen og søen fra World Peace Pagoda. Rejsen afsluttes med en sidste nat i Kathmandu, hvor I kan reflektere over jeres eventyr og købe de sidste souvenirs, inden I siger farvel til Nepal.

Denne aktive 2-ugers rejse i Nepal vil give jer mulighed for at opleve landets naturskønhed, adventureaktiviteter, kulturelle oplevelser og den autentiske gæstfrihed fra lokalbefolkningen. Det vil være en rejse fyldt med uforglemmelige minder og en dybere forståelse for Nepals mangfoldige landskaber og kulturarv.

Billeder fra Nepal Rundrejse: Trekking i Himalaya

Detaljeret program

 • stupas og arkitektur i kathmandu

  Dag 1 : Ankomst til Kathmandu

  Velkommen til Nepal! I bliver hentet i lufthavnen af ​​vores repræsentant der kører jer til jeres centralt beliggende hotel i Kathmandu.
 • Dag 2 : Kathmandu: Swyambhunath Stupa, Dubar square, Pashupatinath & Boudhanath

  I starter ved Kathmandu Durbar Square, som er stedet, hvor konger engang blev kronet og herskede fra. Den ligger helt centralt i Kathmandu, og herfra kan man opleve en blanding af den gamle bys charme og traditionel arkitektur. Derudover skal i se Kumari Ghar. Kumari er en ung pige, som er en nutidig gudinde i Nepal, og hun bor i Kumari Ghar lige ved siden af pladsen. Derefter går turen til Swayambhunath Stupa, som er et af de smukkeste eksempler på arkitektur fra Kathmandu. Oplev de lokales dagligdag ved at tage en rickshawtur fra Kathmandu Durbar Square til Thamel, hvor I kører gennem de små gyder Ason og Indrachowk. Ason er en travl lokal bazar, hvor man kan købe daglige fornødenheder. Den livlige atmosfære i de overfyldte gader vil tryllebinde jer med essensen af det daglige liv. Om eftermiddagen tager I til bredden af Bagmati floden, hvor der ligger det hellige Pashupati-tempel. Pashupati er en manifestation af Shiva og betyder "dyrenes herre". Dette tempel har været på UNESCO's verdensarvsliste siden 1979. Derefter tager I til Boudhanath Stupa som er 2500 år gammel og er et UNESCO verdensarvsted der blev bygget i det 5. århundrede med fire par af Buddha's øjne i fire retninger, der holder et evigt øje med folk og deres handlinger.
 • Dag 3 : Kathmandu: Bungamati, Khokana, Chobar & Kirtipur

  På denne heldagstur vil I besøge fire charmerende destinationer i Nepal. Først går turen til Bungamati, en traditionel Newari landsby, hvor I kan udforske de smalle gader, besøge det historiske Rato Machhindranath tempel og opleve den autentiske lokale kultur. Derefter fortsætter I til Khokana, en anden malerisk Newari landsby berømt for sin traditionelle olieproduktion. I kan gå en tur rundt i landsbyen, besøge den gamle Karyabinayak templet og se de traditionelle oliemøller, der stadig er i brug. Næste stop er Chobar, hvor I kan beundre det imponerende Chobar Gorge og besøge den berømte Adinath templet, der er en vigtig pilgrimssite for både hinduer og buddhister. Endelig vil I besøge Kirtipur, en historisk by med en unik atmosfære. I kan udforske de gamle templer, vandre gennem de traditionelle gader og nyde den betagende udsigt over Kathmandu dalen fra Bagh Bhairav templet.
 • Dag 4 : Kathmandu -> Chitwan

  I køres i 5-6 timer fra jeres hotel i Kathmandu til naturskønne Chitwan. Her skal I på landsbyrundtur til fods eller med oksekærre. Efter I har uforsket den lille by, skal I se et kulturelt danseshow opført af den lokale Tharu befolkning. I overnatter 3 nætter på et ecolodge.
 • Dag 5 : Chitwan: Kanotur og vandring i junglen

  I dag skal I på kanotur ned af floden i Chitwan. Vær beredte med kameraet for der er gode chancer for at fange billeder af farverige fugle og slumrende krokodiller, der slapper af på flodbredden. Efter et stykke sejlads forlader I kanoerne og begiver jer til fods gennem junglen. På vandreturen assisteres I af en lokal naturguide, der kender området og dyrelivet.
 • næsehorn chitwan

  Dag 6 : Chitwan: Elefant oplevelser

  En morgen vandring vil føre jer gennem frodige skove, græsområder og fredelige landskaber, hvor jeres erfarne guide vil give spændende indblik i det lokale plante- og dyreliv. Efter den opfriskende vandretur får I mulighed for at interagere med disse storslåede skabninger på en ansvarlig og etisk måde. I kan forkæle elefanterne med en kurv fyldt med forskellige friske frugter og grøntsager. Oplevelsen af at være tæt på elefanterne, omgivet af Chitwan Nationalparks naturskønhed, vil give jer uforglemmelige minder. Denne unikke og etiske oplevelse vil også skabe bevidsthed om vigtigheden af bevarelsesindsatsen og behovet for at beskytte disse blide kæmper og deres levesteder for kommende generationer.
 • Dag 7 : Chitwan -> Pokhara

  I køres i ca. 5-6 timer fra Chitwan til Pokhara. Her overnatter I kun 5 minutter til den smukke Fewa-sø og nyder dette resorts fantastisk placering.
 • Dag 8 : Trek til Ghandruk

  Efter morgenmaden, kører I mod Nayapool. I Birethanti, ordnes tilladelsesformaliteter, og derefter fortsætter I med at køre mod Shauli Bazaar. Nyd udsigten over brede dale, terrasserede bakker og bambuslunde undervejs. Begynd vandreturen sammen med guiden fra Shauli Bazaar - en stabil stigning på omkring 2 til 2 ½ time gennem landsbyer og landbrug. Forlad hovedvejen og fortsæt på vandrestien for at nå frem til et skilt, der byder jer velkommen til Ghandruk. Der venter jer en cirka 20 minutters stejl stigning, før I når den maleriske landsby Ghandruk. Ghandruk er en stor Gurung landsby i Annapurna-regionen i Nepal. Befolkningen her er venlige, og landsbyen tilbyder et enormt indblik i Gurung folkets historie og kultur. • Turens varighed: 3 – 4 timer. I løbet af trekkets varighed overnatter I i mindre, autentiske te huse, der vil give jer et indblik i livet omkring Himalya bjergene. Det skal forventes at værelserne er uden AC og at der skal deles bad og toilet med andre.
 • Dag 9 : Trek til Tadapani

  I dag påbegynder I trekket fra landsbyens hovedplads, og begynder en blid opstigning, mens stien indsnævres. Gå ind i en tæt subtropisk skov for at nå en lodge midt i skoven. Påfyld vand her, da der ikke er shops før Bhaise Kharka. En kuperet sti med kun lejlighedsvis stejle stigninger, gør det til en relativt let tur. I når Bhaise Kharka, en lysning i junglen med to hytter, hvor I stopper for forfriskninger. Fortsæt turen mod Tadapani - en blid stigning gennem en tæt høj rhododendronskov. En lille landsby med en klynge af hoteller og souvenirbutikker, Tadapani på 2.630 meter tilbyder en spektakulær udsigt over Annapurna South (7.219 m), Hinchuli (6.441 m) og Machapucchre (Mt. Fishtail) (6.997 m). Her overnatter I. • Turens varighed: 4 - 4 ½ timer.
 • Dag 10 : Trek til Ghorepani

  Jeres vandring begynder med en nedstigning via en stentrappe fra landsbyens plads, indtil I når en lille bæk. Kryds en bro og begynd opstigningen gennem en tyk rhododendronskov. I ankommer til en alene stående tebutik på toppen af en højderyg. Her får I et kort hvil og fortsætter på den bølgende sti – nyd den smukke udsigt sammen med fuglenes kvidren og den klare blå himmel. Nå Banthanti ved floden hvorefter I klatre videre gennem tæt skov og brusende vandfald for at nå Deorali (3193m), turens højeste punkt. I fortsætter turen via den bølgende sti gennem skoven for at nå frem til Ghorepani. Udsigten, mens I passerer højderyggen, er spektakulær - en frodig grøn dal og en tæt rhododendron- og magnoliaskov mod syd, mens Annapurna og Dhaulagiri glitrer under solen mod nord. • Turens varighed: 5 - 5 ½ time.
 • world peace pagoda i pokhara

  Dag 11 : Trek til Ulleri

  I dag vågner I tidligt - for at se hvad der nok vil være den mest 'storslåede solopgang', I har set. En times vandring til Poon Hill lige før solen står op, hvor I kan blive fascineret, når forskellige nuancer af orange bryder daggryet over det mægtige Himalaya. Vend tilbage til Ghorepani til morgenmad; og begynd derefter hjemrejsen. Gå stejlt ned for at nå en flod og fortsæt endnu længere ned efter en sti ved siden af en å for at nå Ulleri, en anden Magar landsby. • Turens varighed: 4 - 4 ½ timer. Efter ankomst til Ulleri til fods, venter et køretøj på jer der transporterer jer tilbage til byen Pokhara.
 • Dag 12 : Pokhara: World Peace Pagoda & Bådtur på Phewa søen til Barahi templet

  I starter dagen med en udflugt til World Peace Pagoda, som er en buddhistisk Stupa, der er designet til at samle hele verdens befolkning i deres søgen efter verdensfred. Her finder man fire Buddha statuer, som informerer om de fire stadier i Buddhas liv. I vil opleve, hvordan World Peace Pagoda har tilføjet charme og skønhed til et allerede smukt sted. Derudover kan i nyde den smukke udsigt til Annapurna-bjergkæden. Phewa søen er den næststørste sø i Nepal og den største i Pokhara området. På denne udflugt skal I på sejltur på den smukke sø. I midten af søen ligger den lille tempel ø, hvor Barahi templet står. Templet er et af de vigtigste monumenter i Pokhara, og derfor skal I selvfølgelig besøge den lille tempel ø. Barahi er vildsvinemanifestationen af guddommen Ajima, der repræsenterer den kvindelige kraft Shakti. Om lørdagen, og nogle gange andre ugedage, kan man derfor se mandlige dyr blive transporteret over søen til templet for at blive ofret.
 • Dag 13 : Pokhara -> Kathmandu

  I køres i ca 7-8 timer fra Pokhara til Kathmandu. Her har I den sidste dag til at shoppe souvenirs i Nepals hovedstad.
 • Dag 14 : Hjemrejse

  I dag tager I afsked med fantastiske Nepal og bliver kørt i lufthavnen tidsnok til at nå jeres fly.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 20.228 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
dage / nætter

Inkluderet

* 10x overnatninger på 3* & 4* hoteller
* 3x overnatninger i traditionelle Tea Houses
* 13x morgenmad, 6x frokost, 6x aftensmad
* 6x udflugter
* 4 dages trek i Himalaya
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring
* 2x indenrigsfly

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

CP627 300124 KJ

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/