Galapagos til fods

Med dette landbaserede program åbner vi op for endnu en helt unik måde at opleve Galapagosøerne på.
Lokal beboer på tur, Isabella, Galapagos
Du er her:
 • Galapagos til fods
location Galapagos
location Aktiv ferie, Naturrejser
location 8 dage / 7 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 20.448 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Vi har med dette program forsøgt at give jer en alternativ måde at opleve Galapagosøerne på. I besøger de tre hovedøer San Cristobal, Santa Cruz og Isabela, hvor I bor i byerne på disse tre øer. Med udgangspunkt i disse byer tager I på dagsture til øernes seværdigheder og dyreliv. Der findes mange muligheder for at opleve Galapagos til fods med udgangspunkt i en, to eller tre øer fra 4 dage til 8 dage.

Nedenfor beskrives et eksempel på Galapagos til fods på 8 dage, som kan udgøre hele jeres Galapagos ophold eller kombineres med et cruise. Generelt kan siges, at dyremæssigt kan disse landbaserede ture ikke helt matche dyrelivet på et cruise, men er perfekt for dem, der ikke ønsker at sejle eller som ønsker yderligere oplevelser som et tillæg til et cruise. Turene afgår på faste dage, men de kan også arrangeres individuelt.

Dag 1: Velkommen til Galapagos
Dag 2: San Cristobal: Kicker rock og strand
Dag 3: Santa Cruz: Højlandet & Turtle Bay
Dag 4: Santa Cruz - Isabela
Dag 5: Isabela: Tunnellerne
Dag 6: Isabela: Sierra Negra Vulkanen og tilbage til Santa Cruz
Dag 7: Bartolome øen
Dag 8: Afrejse fra Santa Cruz

Billeder fra Galapagos til fods

Detaljeret program

 • IMG_3913

  Dag 1 : San Cristobal - Cerro Tijeretas - Playa Carola

  Ankomst til San Cristobal lufthavn, hvorefter I indkvarteres og spiser frokost, inden turen først går mod San Cristobal Interpretations Center, hvor I lærer mere om øen, arternes evolution, øernes fauna og flora og menneskets besøg på Galapagos. Derefter går I til Cerro Tijeretas, hvor det er muligt at snorkle. I fortsætter bagefter til Playa Carola, hvor I kan nyde stranden og det dejlige vand. F/A.
 • Dag 2 : San Cristobal

  I dag har I to udflugtsmuligheder at vælge imellem. 1. option: Vandretur til San Cristobal højlandet, hvor I besøger udsigtspunktet Soledad og få et indtryk af det meste af øen. I fortsætter til El Junco søen, den eneste ferskvandslagune på øen. Der spises frokost på en lokal gård, hvorefter I besøger Playa de Puerto Chino. På vejen tilbage besøger I El Progreso, hvor der dyrkes kaffe og grøntsager på øen. En rigtig højlandstur. 2. Option går ud til Lobos øen, hvor der, afhængig af sæsonen, er blåfodede suler og en stor søløve koloni. Mange fugle beboer stedet såsom fregat fugle, brune pelikaner, lavamåge, suler og finker. Det er muligt at snorkle i det klare vand og måske svømme med en søløve. I besøger desuden koralstranden Playa Ochoa. M/F/A.
 • Dag 3 : Santa Cruz; Højlandet & Tortuga Bay

  Efter morgenmaden, er der tidlig afgang med speedbåd til Santa Cruz. I besøger øens højland efter indkvartering, hvor I vil komme tæt på kæmpe skildpadderne samt flere fugle arter. I vil være omgivet af endemiske arter hele dagen. Om eftermiddagen køres I mod Tortuga Bay, hvor I efter en kort vandretur kan slappe af ved stranden og nyde det dejlige vand. M/F/A.
 • Dag 4 : Santa Cruz: Charles Darwin Station - Isabela; Flamingo lagunen

  I dag er første besøg ved Charles Darwin Research Station, hvor I kan opleve kæmpe skildpadder og landleguaner, som er med i yngle- og genudsættelsesprojekter udover deres forskning i disse vigtige arter for Galapagosøerne. Ensomme George boede indtil sin død på dette center. Derefter besøger I Puerto Ayora med kunst gallerierne, inden I tager speedbåden til Isabela, den største af øerne på Galapagos med 5 aktive vulkaner ud af 6. Efter ankomsten besøger I flamingo lagunen, en kystlagune hvor flamingoer søger føde. M/F/A.
 • Dag 5 : Isabela: Sierra Negra vulkanen - Chico vulkanen, Concha Perla

  Tidligt om morgenen starter I ud mod den berømte Sierra Negra vulkanen med verdens næststørste vulkankrater, som måler ca. 7 km. i diameter. I vandrer til kraterkanten og nyder det uovertrufne udsyn, der møder jer til strandene nedenfor. I fortsætter til Chico vulkanen, som stadig er aktiv og varmer den omgivende jord. Der spises en medbragt frokost i landskabet. Om eftermiddagen returneres der til hotellet inden der er snorkling tur til Concha Perla, hvor I kan svømme med søløver, se farverige fisk, søstjerner og søagurker. Snorkling udstyr medbringes af guiden. M/F/A.
 • GWT (5)

  Dag 6 : Isabela; Tintoreras - Brreding Center - Muro de los Lagrimas

  Tintoreras øen er opkaldt efter de hvidtippede hajer, som dagligt besøger den undervandssprække for at slappe af i det klare vand. Derudover er der mulighed for at se pingviner, søløver samt at snorkle i området. Om eftermiddagen besøger I Humedales komplekset med skildpaddecentret samt Muro de los Lagrimas, tårerenes væg. Sidstnævnte er en enorm lavaklippevæg, som blev bygget af fanger, dengang øen blev brugt som fangekoloni. Derudover lægges vejen forbi Orchidia udsigtspunktet og Estero de Isabela, hvor ferskvand kommer op af jorden og danner en lille bugt, som havfugle ofte besøger. M/F/A.
 • Dag 7 : Isabela; Campo Duro, Højlandet & Cueva Sucre

  Dagens første udflugt er en kajaktur , hvor I ror mod Tintoreras øen og observere marineliv. I fortsætter til El Faro fyrtårnet, inden det går mod land igen. Efter frokosten besøger I Campo Duro, hvor 60 kæmpe skildpadder lever i semi-naturlige omgivelser. Derudover går turen forbi lava tunnellen, Cueva de Sucre, og Mango udsigtspunktet. M/F/A.
 • Dag 8 : Isabela - Afrejse Baltra

  Tidligt om morgenen er der speedbåd til Santa Cruz byen, Puerto Ayora, hvor morgenmaden spises inden der fortsættes til Baltra lufthavn. Undervejs fortsættes der til Los Gemelos, tvillinge kratere, som opstod ved at jorden kollapsede på grund af lava strømme. I sættes af i lufthavnen. M. Bestil rejsen. Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 20.448 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* Syv overnatinger i dobbeltværelse med morgenmad
* Fly fra Ecuador til Galapagos og tilbage
* Engelsktalende professionelle naturguider
* Guidede ture og udflugter som beskrevet i programmet
* Frokost dag 2, 5, 6 og 7
* Snorkle og kajak udstyr

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Fly til og fra Danmark
* Parkskat og transitkort i alt 120 US$
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter til og fra Danmark IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


10707 111119 ATC

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/