8 Dages Cruise På Galapagos - Fragata

Oplev Galapagos øerne ombord på Fragata med soldæk, loungeområde og bar.

Praslin, Seychellerne
Du er her:
 • 8 Dages Cruise På Galapagos - Fragata
location Galapagos
location Individuelle rundrejser, Krydstogter, Naturrejser
location 0 dage / 0 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 15.123 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

8 Dages Cruise På Galapagos - FragataFragata har plads til 16 passagerer fordelt i 6 kabiner på upper deck og 4 kabiner på lower deck. Kahytterne er udstyret med enten enkeltsenge,dobbeltsenge eller køjesenge. Fragata byder på soldæk, loungeområde og bar.

Krydstoget er inklusiv alle måltider, snacks og mineralvand, te og kaffe. Båden stopper ved forskellige øer blandt Galapagos øerne, så der er mulighed for at opleve den forskelligartede flora og fauna - både til lands og til vands.

Kort dag til dag program - Rute C:
Dag 1: Ankomst Baltra & Las Bachas
Dag 2: Genovesa: El Barranco & Darwin Bay
Dag 3: Bartolome - Santiago: Sullivan Bay
Dag 4: South Plaza - Santa Fe
Dag 5: San Cristobal: Leon Dormido & Cerro Brujo & Lobos Island
Dag 6: Española: Suarez Point & Gardner Bay & Garner Islet & Osborn Islet
Dag 7: Floreana: Cormorant Point & Devils Crown - Santa Cruz: Charles Darwin Station
Dag 8: North Seymour - Afrejse Baltra


Sejlruterne kan ændres lokalt alt efter vejr og vind. Denne båd har også et program for 5 dage / 4 nætter og 8 dage / 7 nætter.

Se menupunkterne ’detaljeret program’ og ’prisinformation’ for mere information

[cruise category=1]

Detaljeret program

 • Dag 1 : Ankomst Galapagos - Las Bachas

  Efter ankomst besøger I Las Bachas stranden. En smuk hvid sandstrand på den nordlige kyst af Santa Cruz. Her kan man vandre eller snorkle. Skildpadder lægger deres æg ved kanten af vegetationen. Kig efter den rustne ponton, et levn fra 2. Verdenskrig. Bachas er i virkeligheden er dårlig udtalelse af Barges, et skib der gik på grund på denne tid. De lokale udtalte navnet forkert og det endte med at blive navnet på stranden.
 • Dag 2 : Genovesa: El Barranco & Darwin Bay

  El Barranco er også kendt som Prince Philips Steps, og består af en stejl sti der fører ca. 2 km op ad klippesiden, hvorfra man kan nyde den skønne udsigt til omgivelserne. Øen er hjemsted for Palo Santo vegetation, rødfodede suler, Mosehornugler, Stormsvaler, Galapagos svaler og Galapagos duer. Der er tør landgang. Oplev det beskyttende krater i Darwin Bay på Genovesa. Efter en "våd landgang" på en koralstrand, befinder man sig på en af Galapagos øernes mest spændende øer. En sti fører gæsterne forbi tidevandshuller, hvor svalehale- og lava-mågen holder til. Stien fører til en lav bevoksning, hvor de store fregatfugle med deres karakteristiske røde struber, har deres reder. Det er muligt at slutte turen af med at svømme eller snorkle fra stranden og måske en søløve kigger forbi.
 • Dag 3 : Bartolomé Island - Santiago: Sullivan Bay

  Bartolome er hjem for den berømte Pinnacle Rock og består af en udslukt vulkan med formationer i røde, orange, sorte og grønne nuancer. En trappe fører op til vulkanens top, hvorfra man kan nyde de smukke omgivelser. Øen er et godt sted at snorkle og måske se Galapagos pingvinen. Både tørre og våde landgange. Sullivan bugten er en koralstrand, hvorfra turen går gennem lava marker så langt øjet rækker. Kig godt efter planteliv, som har formået at skyde frem over de sidste 100 år siden det sidste vulkanske udbrud. Der er muligt at vandre, snorkle og svømme.
 • Dag 4 : South Plaza & Santa Fe

  South Plaza's landskab byder på unikke sesuvium-planter og opuntia-kaktusser. Landskabet byder på nogle af de mest interessante vildtlivs observationer på Galapagos. Land leguaner kan nemt ses fra stierne, ofte ventende under kaktussernes skygge, hvor de afventer at kaktus frugterns falder ned på landjorden, som de elsker at mæske sig i. Santa Fe har våd landgang. På de tørre klipper finder man landleguaner og lava-firben, der er karakteristiske for Santa Fe. Figenkaktus-skove dækker landskabet helt ned til det krystalklare vand med havskildpadder, farverige fisk og manta-rokker. En stor sæl koloni flyder på strandene og i havet rundt om øen findes nogle af de bedste steder at dykke. Dyrearter: landleguaner, havskildpadder, lava-firben, søløver
 • Dag 5 : San Cristobal

  Her findes øernes hovedstad, Puerto Baquerizo Moreno og lufthavnen.San Cristobal er den ældste bosættelse på Galapagosøerne. I 1985 fik øen en landingsbane, der i dag beflyves dagligt af fly fra Quito og Guayaquil. Den største by hedder Puerto Baqueriza Moreno. Det er her, mange cruises begynder og ender og byen indeholder et "Interpretation Center" der fortæller om øernes naturhistorie og menneskets indflydelse på øerne. Øens strand, Playa Ochoa, er en god lang sandstrand med mulighed for at bade med søløver, mens de blåfodede suler og fregatfuglene svæver lavt på himlen. San Cristobal går også under det engelske navn: Chatman. Ud for øens nord-øst spids findes også Leon Dormido, som er en vertikal 500 meter høj tufklippe, der rejser sig op fra havet. Erodering har delt klippen i 2, som har givet den dens karakteristiske form, som af nogle sammenlignes med sovende løver. Der vil være mulighed for at observere blåfodede- og maskerede suler, ligesom der findes en søløvekoloni på klipperne.
 • Albatross Pair

  Dag 6 : Española: Punta Suarez

  Der lægges til ved Suarez Point på den vestlige ende af Española øen. Der er en sti på ca. to kilometer, som fører jer gennem en strand beboet af hav leguaner, forbi Nazca- og blåfodede sule kolonier inden I når frem til hoved attraktionen; albatros kolonien, som kun ses på denne ø (april - november). I dag besøges Gardner Bay på Española og/eller Osborn eller Gardner øgruppen. Gardner bugten ligger på nordsiden af øen, hvor man kan vandre langs sandstranden og se nærmere på søløvekolonierne. Der vil også være gode muligheder for at snorkle med marinelivet. Islote Gardner og Osborn er mindre øer, som er gode snorkel steder, hvor man under havoverfladen vil opleve et farverigt undervandsliv i form tropiske fisk, revhajer og havskildpadder.
 • Dag 7 : Florena: Punta Cormorant

  Punta Cormorant er en af de få beboede øer på Galapagos. Den grønne strand runger med søløvernes kald. Det er muligt at følge en sti fra stranden hen til en ferskvandslagune, som er hjemsted for flere fugle arter blandt andet den mest lyserøde flamingo i verden. stien fortsætter gennem specielle plante arter frem til en strand med blødt sand, hvor skildpadder lægger æg og rokker svømmer i det lave vand. Devils Crown er en cirkulær sten formation, som er næsten dækket af havet. Der sejles dertil i zodiak gummibåde, hvorfra man oplever fantastisk snorkling med søløver, skildpadder, hajer og meget andet. strømmen kan være kraftig på stedet. Charles Darwin Station informerer de besøgende om beskyttelse og bevaring af den særlige natur, de endemiske arter samt flora og fauna på Galapagos øerne. Charles Darwin Research Station består af et informations center, et museum et bibliotek samt et skildpadde yngle-center. Her kan man opleve forskellige skildpadde arter, som forberedes til at blive genudsat i deres naturlige habitat. På stedet kan opleves nationalparkens informations center, Van Staelen udstillingssal, avls- og udklæknings-centeret for unge skildpadder, samt kæmpe skildpadder og den berømteste beboer, nu afdøde Ensomme George.
 • Dag 8 : Afrejse Galapagos

  Det er blevet tid til at tage afsked med personalet ombord på jeres cruise og I transporteres til lufthavnen, hvorfra flyet afgår. Det er tid til at sige farvel til Galapagos. Bestil rejsen. Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 15.123 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
0 dage / 0 nætter

Inkluderet

* Helpension
* Te, kaffe og vand - medbring egen vandflaske til vandet
* Daglige udflugter
* Engelsktalende natur guide
* Snacks efter hvert besøg

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Ikke inkluderet

* Fly
* Parkskatterne betales lokalt og svarer til 120 US$
* Drikkepenge
* Drikkevarer udover de inkluderede
* Snorkeludstyr, våddragter (kan lejes ombord)

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

15543 031121 ATC

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/