Fransk Caribien i regnskovssiden på Guadeloupe - Basse-Terre

Tag med til Basse Terre på Guadeloupe! Øen har alle de tropiske ingredienser, man forbinder med en ø i Caribien krydret med det bedste fra fransk kultur. PRISEN ER INKL. FLY OG BILLEJE!


Vandfald, Basse Terre, Guadeloupe
Du er her:
 • Fransk Caribien I Regnskovssiden På Guadeloupe - Basse-Terre
location Guadeloupe
location Badeferier og eksotiske øer, Naturrejser
location 10 dage / 9 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 14.188 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Guadeloupe ligger i ’De Små Antiller’ og består af seks øer. Øen kaldes også sommerfugleøen, da hovedøerne Basse-Terre og Grande Terre, der kun ligger 50 meter fra hinanden, ligner en sommerfugl på verdenskortet - hvis man kigger godt efter. Guadeloupe er en rigtig caribisk perle. Varmen ligger konstant på 27-28 grader – både i luften og i vandet. Palmerne blafrer forførende i den blide brise, folkene er utrolig søde og maden er farverig og velsmagende. Havet omkring Guadeloupe er også helt fantastisk. Her kan I opleve delfiner og koralrev og snorkle blandt massevis af farverige fisk.

Øen Basse Terre er den frodige side af Guadeloupe. Her kan man blandt andet opleve regnskoven og tage på vandreture heri, besøge Jaques Cousteaus undersøiske nationalpark eller tage på et romdestilleri. Og det er selvfølgelig muligt at køre på udflugt til Grande Terres smukke strande.

Vi giver jer her tre bud på forskellige hoteller på Basse Terre - men vi kan som sædvanligt sammensætte rejsen præcis, som I ønsker det!

Résidence hôtelière Caraïbes Bonheur
Tæt ved havet ved Fort Royal finder man det pæne Residence hoteliere Caraibes Royal. Hotellets grund er omgivet af en frodig have, og i midten af grunden finder man en lækker pool. Derudover er der ikke mere end et par hundrede meter til den smukke strand ved Fort Royal.

Habitation Grande Anse
Habitation Grande Anse er et fint turistklasse-hotel beliggende i Basse-Terre med kun 250 meter til stranden Grande Anse. Indenfor 5 km finder man også strandene Plage de la Perle og Fort Royal. På hotellet er der både restaurant, udendørs swimmingpool og en bar. Værelserne og lejlighederne kan huse alt fra 2 til 7 personer - alle har tekøkken med køleskab. Derudover har de enten balkon eller terrasse med udsigt til havet eller hotellets charmerende have.

Hotel Langley Fort Royal
Langley Fort Royal ligger helt ned til vandet på Basse Terre. Hoteller tilbyder små bungalows, der er spredt ud i hotellets have og langs vandet. Stilen er luksuriøs og moderne. På hotellet er der en god restaurant, hvor man kan nyde udsigten over det rolige hav.

Billeder fra Fransk Caribien I Regnskovssiden På Guadeloupe - Basse-Terre

Detaljeret program

 • Chute du Carbet, Capesterre Belle Eau, Guadeloupe

  Dag 1 : Ankomst til Guadeloupe

  Velkommen til fantastiske Guadeloupe! Ved ankomst i lufthavnen, afhenter I jeres lejebil og kører afsted til jeres dejlige hotel på Basse-Terre, hvor I har resten af dagen til at slappe af ved hotellet eller udforske området.
 • Dag 2 : Basse-Terre

  Basse-Terre er kendt for sin frodige og bjergrige natur. Øen er fyldt med regnskove, der er rige på biodiversitet, vandrestier og naturoplevelser. I kan bl.a. opleve de populære Carbet-vandfald, som består af 3 store fald eller I kan besøge den aktive vulkan, La Soufriére. Selvom Basse-Terre er kendt for sine bjerge og regnskov, så har øen også en masse smukke strande, der også må aflægges besøg på. I kan køre Basse-Terre tynd eller krydse den lille bugt mellem Basse Terre og Grande Terre for så også at udforske denne caribiske perle.
 • Dag 3 : Basse-Terre

  I har dagen fri til at gøre, hvad I har lyst til.
 • Dag 4 : Basse-Terre

  I har dagen fri til at gøre, hvad I har lyst til.
 • Dag 5 : Basse-Terre

  I har dagen fri til at gøre, hvad I har lyst til.
 • Det azurblå vand ved Guadeloupe

  Dag 6 : Basse-Terre

  I har dagen fri til at gøre, hvad I har lyst til.
 • Dag 7 : Basse-Terre

  I har dagen fri til at gøre, hvad I har lyst til.
 • Dag 8 : Basse-Terre

  I har dagen fri til at gøre, hvad I har lyst til.
 • Dag 9 : Basse-Terre

  I har dagen fri til at gøre, hvad I har lyst til.
 • Dag 10 : Afrejse

  I dag kører I rejsens sidste strækning tilbage til lufthavnen, hvor I afleverer jeres lejebil. Inden længe går turen tilbage til Danmark, når I siger på gensyn til skønne Guadeloupe.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 14.188 pr. person
10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* Fly København-Guadeloupe t/r
* 9 nætter på Habitation Grande Anse
* 9 dages billeje (Dacia Sandero mauelt gear eller lignende)

Det er naturligvis muligt at vælge andre hoteller:

Résidence hôtelière Caraïbes Bonheur
Pris pr. person fra kr. 14.440,-

Fort Royal i bungalow med udsigt til haven (morgenmad inkluderet)
Pris pr. person fra kr. 16.530,-

Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Forsikringer
* Lokale skatter, der afregnes på hotellet

16343 260623 FS
hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.