Ecogalaxy Galapagos Katamarancruise 5 Dage

Tag med på dette spændende krydstogt mellem Galapagos-øerne på Ecogalaxy.
Cruise med EcoGalaxy, Galapagos
Du er her:
 • Ecogalaxy Galapagos Katamarancruise 5 Dage
location Galapagos
location Krydstogter
location 0 dage / 0 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 22.720 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)
EcoGalaxy er en førsteklasses, komfortabel og moderne katamaran bygget i 2014. Et krydstogt på EcoGalaxy er en af de mest behagelige oplevelser på Galapagos. Man byggede båden med et stort fokus på at reducere turisternes miljøpåvirkning på Galapagos. Ombord finder man 8 dobbelthytter, der samlet kan rumme op til 16 passagerer. Derudover er den udstyret med panoramavinduer, aircondition, toiletter og brusere samt et soldæk, hvor gæster kan slappe af og nyde det imponerede sceneri, der udspiller sig overalt mellem øerne. Der er desuden både bar, lounge og en restaurant ombord. Restauranten serverer en skøn blanding af internationale og ecuadorianske retter.

Alle måltider (morgenmad, frokost og aftensmad), vand, te og kaffe samt diverse udstyr (kajak, snorkeludstyr, mm.) er inkluderet.

Båden stopper ved forskellige øer blandt Galapagos-øerne, så der er mulighed for at opleve den forskelligartede flora og fauna - både til lands og til vands.

Denne båd har cruises på både 5 og 6 dage.

Billeder fra Ecogalaxy Galapagos Katamarancruise 5 Dage

Detaljeret program

 • IMG_3913

  Dag 1 : San Cristobal - Santa Fe Island

  Efter I er landet i San Cristobal lufthavn, bliver I hentet og kørt til båden, der skal være jeres hjem de næste 5 dage. Ved båden bliver I budt velkommen med en drink og frokost. Når I er blevet indlogeret, skal I på udflugt til Lobos Island. Her bliver der mulighed for både at gå, svømme og snorkle blandt sæler, fregatfugle, havleguaner, lavafirben og andre spændende dyr. Efter en dejlig første dag fyldt med oplevelser er der aftensmad på båden, inden I går til køjs.
 • Dag 2 : Santa Fe Island - North Seymour

  I dag venter jer en håndfuld forskellige udflugter. I starter med at besøge Santa Fe, der med sin lille størrelse på 24 kvadratkilometer og med højeste punkt blot 60 m over havets overflade er ret unik. Øen har en utrolig bugt med turkis vand, beskyttet af en naturlig barriere af klipper. Besøget på denne ø inkluderer vandreture, svømning og snorkling, og I vil blandt andet komme til at se forskellige fugle, kolonier af sæler og ikke mindst en af Galapagos' to landlevende leguaner. Derudover er bugten fremragende at svømme og snorkle i, og her finader man både skildpadder, søløver og tropiske fisk. Tilbage på båden venter en snack og forfriskende drikkevarer. Inden turen går videre til South Plazas er der frokost på båden. South Plazas består af to små øer. Her vil I opleve mindre landlevende leguaner og en speciel klippe, hvorved havfuglene har lagt reder. På sydsiden af Plazas findes der ca. 1000 søløver.
 • Dag 3 : North Seymour - Genovesa Island

  Dagens første stop er ved North Seymour. Denne ø er opstået af vulkansk lava, der har løftet sig fra undergrunden og på netop denne ø er der fundet fossiler, der går helt tilbage til den pleistocæne periode. I 1932 tog kaptajn Alan Hancock og hans besætning 72 underernærede landleguaner fra Baltra til North Seymour, så leguanerne kunne leve under bedre forhold. To år senere, i 1934, kunne det så bekræftes af kolonisterne, at leguanerne havde fået det godt. Her er desuden god vegetation, hvilket gør det til et attraktivt sted for Galapgos' frigater. Tilbage på båden venter frokosten. Mosquera Islet ligger mellem Baltra og North Seymour. Her vil I opleve endnu en af Galapagos' enorme kolonier af søløver. Derudover er det også muligt at observere flere forskellige fuglearter på øen.
 • Dag 4 : Genovesa Island - Santa Cruz

  I dag fortsætter turen mod nord indtil I rammer Darwin Bay ved øen Genovesa. Aktiviteter for denne dag inkluderer korte vandreture, fotografering, svømning og snorkling. Genovesa er en lille ø i den nordlige del af Galapagos. Nær stranden findes en mangrove sump, hvor I kan se en fregatkoloni, havlegunaer, rødfodet sule og mange andre dyr. Efter besøget på land vil I kunne nyde en svømmetur i bugten. Snacks og forfriskninger er til rådighed. Efter frokost sejler I lidt mod vest til Barranco. Stedet byder på en vandretur ad Barranco stien og øen er også kendt for de såkaldte prins Felipes trapper. På denne tur vil I kunne se mange forskellige tropiske fugle. Tilbage på båden venter jer endnu et godt aftensmåltid.
 • Dag 5 : Santa Cruz - Baltra

  Efter et hav af oplevelser går turen nu mod Santa Cruz, der er sejlturens sidste stop. På Santa Cruz venter jer en vandretur til de gigantiske skilpadders naturlige habitat. Denne oplevelse er virkelig fantastisk. Til denne udflugt anbefales det i øvrigt, at I mebringer sportssko, lange bukser, regnfrakke, solhat og solcreme. Turen har nu nået sin ende og I køres til lufthavnen på Baltra.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 22.720 pr. person
0 dage / 0 nætter

Inkluderet

* Helpension
* Mineralvand, te og kaffe
* Alle udflugter
* Spansk-/engelsktalende guide
* Alle overnatninger ombord

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltkahyt

Ikke inkluderet

* Fly
* Parkskatterne betales lokalt og svarer til 120US$
* Drikkepenge
* Alkoholiske drikke

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

16132 251022 GA

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/