Fragata Galapagos Cruise 4 Dage

Tag med på dette spændende krydstogt mellem Galapagosøerne på Fragata.
Recurso-107-3
Du er her:
 • Fragata Galapagos Cruise 4 Dage
location Galapagos
location Krydstogter
location 0 dage / 0 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 12.532 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)
De 16 passagerer er fordelt i 6 kabiner på upper deck og 4 kabiner på lower deck. Kahytterne er udstyret med enten enkeltsenge, dobbeltsenge eller køjesenge samt aircondition. Fragata byder på soldæk, loungeområde og bar.

Alle måltider (morgenmad, frokost og aftensmad), vand, te og kaffe samt diverse udstyr (kajak, snorkeludstyr, mm.) er inkluderet.

Båden stopper ved forskellige øer blandt Galapagos-øerne, så der er mulighed for at opleve den forskelligartede flora og fauna - både til lands og til vands.

Denne båd har programmer for 4, 5, 8, 12 og 15 dage, så vi kan lave lige præcis den varighed og rute I ønsker.

Billeder fra Fragata Galapagos Cruise 4 Dage

Detaljeret program

 • turtle

  Dag 1 : Ankomst til Baltra

  I ankommer til Baltra og bliver kørt til båden, der skal være jeres hjem de næste 4 dage. Når I er blevet indlogeret, skal I på udflugt til Primicias Ranch. Stedet er kendt for sine grønne skove, panoramiske udsigter samt kæmpeskildpadderne der græsser i de frodige omgivelser. Efter besøget vender I tilbage til båden og sætter kurs mod Isabela Island.
 • Dag 2 : Isabela: Tintoreras, Tortoise Breeding Center, Wetlands & Wall of Tears

  I dag venter jer en håndfuld forskellige udflugter. I starter med at besøge Las Trintoreras, der er en lille bugt af stille turkisblåt hav, hvor I kan observere hvidtippede revhajer. Bugten byder også på andre havdyr såsom havleguaner, søløver og rokker. Herefter besøger I The Tortoise Breeding Center, hvor I oplever lokale gigantiske skildpadder. Skildpadderne er indsamlet for kunstigt at udklække flere, så man sikrer lang levetid for deres art. Næste stop er Wetlands, som er et kompleks af stier. Her vandrer I på forskellige underlag heriblandt lavasten og træ-/stenstier og oplever alt lige fra mangroveskov til laguner og lavatuneller. Mangroveskoven byder på en smuk diversitet af flora og fauna. Sidste stop er Wall of Tears - en historisk lokation som går tilbage til 1946, hvor Isabela Island var en straffekoloni, hvor fangerne blev beordret til at bygge en væg af kæmpe lavablokke. Man siger Wall of Tears, var hvor de stærke græd og de svage døde. Lokale i området påstår at have hørt gråd, som stammede fra muren og deraf navnet.
 • Dag 3 : Rabida Islet & Dragon Hill

  I dag besøger I Rabida Island, som har et unikt landskab af rødt strandsand på øens østkyst. Øen har en gårute på omkring 1,1 kilometer, hvor I oplever en uendelighed af fugleliv heriblandt sortnakket stylteløbere, hejrer, pelikaner, flamingoer, finker og Galapagos duer. I fortsætter videre til Dragon Hill, som byder på laguner, vadefugle og flamingoer. Området er meget tørt og byder på en meget stenet strand, hvor der er god snorkling.
 • Dag 4 : Black Turtle Cove og afrejse fra Baltra

  Dagens udflugt går til Black Turtle Cove, som er en mangrove bugt, der kun kan opleves i en slags gummibåd, idet man ikke kan lægge til. Black Turtle Cove er kendt for det rolige og klare vand. Det er et uberørt sted, hvor man nemt spotter det variende dyreliv i havet heriblandt forskellige arter af havrokker, havskildpadder, hvid- og sorttippede revhajer samt fugle, som lever blandt mangrove. I siger farvel til besætningen og jeres Galapagos eventyr har nået sin ende.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 12.532 pr. person
0 dage / 0 nætter

Inkluderet

* Helpension
* Mineralvand, te og kaffe
* Alle udflugter
* Spansk-/engelsktalende guide
* Alle overnatninger ombord

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltkahyt
Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Ikke inkluderet

* Fly
* Parkskatterne betales lokalt og svarer til 120US$
* snorkeludstyr
* Drikkepenge
* Alkoholiske drikke

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.


13598 251022 TV

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/