Monserrat Galapagos Cruise 8 Dage

Tag med på dette spændende krydstogt mellem Galapagosøerne på en førsteklassesyacht, Monserrat.
Praslin, Seychellerne
Du er her:
 • Monserrat Galapagos Cruise 8 Dage
location Galapagos
location dage / nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 27.477 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Monserrat er opkaldt efter jomfruen af Montserrat, beskytter af Catalonien i Spanien. I århundreder har sømænd over hele verden adopteret hende som deres loyale følgesvend og æret hende på deres rejser til søs. Denne yacht bærer stolt hendes navn som en amulet for både sejlere og gæster. Monserrat er designet med rummelige opholdsrum inklusiv spisesal, lounge med tv, bibliotek, bar på main deck samt et stort soldæk. Alle kahytter har senge, privat badeværelse, aircondition, tv og køleskab.. Gæsterne fordeles på 6 kahytter på upper deck og 4 kahytter på lower deck.

Cruiset er inkl. alle måltider, snacks, ikke alkoholiske drikkevarer og mineralvand. Deslige er alle landgange, guider, snorkeludstyr, havkajakker, paddleboards og transfer også inkluderet. Bådene stopper typisk på 2 øer pr. dag. Dette giver et samlet besøg i land på 4-5 timer pr. dag. Denne båd har et program for 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12 og 15 dage, så vi kan lave lige præcis den varighed, som I ønsker.

Detaljeret program

 • Dag 1 : Ankomst & San Cristobal

  Ved ankomsten til lufthavnen venter jeres guide, som vil sørge for transport til Puerto Baquerizo Moreno havnen, hvor jeres cruise skib ligger for anker. Efter check in og den generelle velkomst er det på tide at starte Galapagos eventyret. I starter med at besøge Cerro Tijeretas, fregatfugle højen, som ligger udenfor fiskersamfundet ved La Predial. Det er et af to steder hvor man kan spotte redekolonier af begge fregatfugle arterne. Stien fører til Playa Mann hvor der er en dejlig udsigt over smukke landskaber. San Cristobal har også et Interpretations Center som I skal se: I vil lære om øernes naturlige udvikling, skilpaddernes historie og den menneskelige historie.
 • Dag 2 : Española: Gardner Islote, Osborn Islote & Punta Suarez

  I dag besøges Gardner Bay på Española og/eller Osborn eller Gardner øgruppen. Gardner bugten ligger på nordsiden af øen, hvor man kan vandre langs sandstranden og se nærmere på søløvekolonierne. Der vil også være gode muligheder for at snorkle med marinelivet. Islote Gardner og Osborn er mindre øer, som er gode snorkelsteder, hvor man under havoverfladen vil opleve et farverigt undervandsliv i form tropiske fisk, revhajer og havskildpadder. Der lægges til ved Punta Suarez på den vestlige ende af Española øen. Der er en sti på ca. to kilometer, som fører jer gennem en strand beboet af havleguaner, forbi Nazca- og blåfodede sule kolonier inden I når frem til hoved attraktionen; albatros kolonien, som kun ses på denne ø (april - november).
 • Dag 3 : Florena: Punta Cormorant & Post Office Bay

  Punta Cormorant er en af de få beboede øer på Galapagos. Den grønne strand runger med søløvernes kald. Det er muligt at følge en sti fra stranden hen til en ferskvandslagune, som er hjemsted for flere fuglearter; blandt andet den mest lyserøde flamingo i verden. Stien fortsætter gennem specielle plantearter frem til en strand med blødt sand, hvor skildpadder lægger æg og rokker svømmer i det lave vand. Senere besøger I Post Office Bay, som er kendt for sin legendariske posttønde som hvalfangere plejede at bruge. Det ligger ned til en dejlig strand hvor man kan tage en dukkert. Ellers er det med at få skrevet et postkort og lægge det i tønden og så vente spændt på hvornår det dukker op og hvorfra det er postet. Der er lavatunneller inde bag post tønden.
 • Dag 4 : Santa Cruz: Charles Darwin Research Center & highlands

  Charles Darwin Station informerer de besøgende om beskyttelse og bevaring af den særlige natur, de endemiske arter samt flora og fauna på Galapagos øerne. Charles Darwin Research Station består af et Informations Center, et museum, et bibliotek samt et skildpadde yngle-center. Her kan man opleve forskellige skildpaddearter, som forberedes til at blive genudsat i deres naturlige habitat. På stedet kan opleves Van Staelen udstillingssal, avls- og udklæknings-centeret for unge skildpadder, samt kæmpeskildpadder og den mest berømte beboer, nu afdøde Ensomme George. Der køres med bus til Santa Cruz højlandet, hvor I vil udforske den frodige vegetation og opleve kæmpeskildpadder på nært hold. De store kæmper bevæger sig roligt rundt blandt vegetationen og spiser ivrigt guava (nedfaldne frugter).
 • Dag 5 : Santa Cruz: Dragon Hill & Chinese Hat

  Ved Dragon Hill bestiger I bakken, hvor de mange leguaner spiser og bor. Selvom de holder sig for sig selv, er der gode muligheder for at spotte dem. På gåturen krydser I forskellige former for vegetation fra kysten og op i bakkerne. På turen støder I på flere smukke udkigspunkter. Chinese Hat er et glimrende sted at lære om vulkaner, lavabomber og lavatunneller. Her ved den kegleformede klippe har en mindre koloni af Galapagos pingviner bosat sig. Der er både store natur- og dyreoplevelser at finde her ved Chinese Hat.
 • Tower Lagoon

  Dag 6 : Genovesa: El Barranco & Darwin Bay

  El Barranco er også kendt som Prince Philips Steps, og består af en stejl sti der fører ca. 2 km op ad klippesiden, hvorfra man kan nyde den skønne udsigt til omgivelserne. Øen er hjemsted for Palo Santo vegetation, rødfodede suler, Mosehornugler, Stormsvaler, Galapagos svaler og Galapagos duer. Der er tør landgang. Oplev det beskyttende krater i Darwin Bay på Genovesa/Tower. Efter en "våd landgang" på en koralstrand, befinder man sig på en af Galapagos øernes mest spændende øer. En sti fører gæsterne forbi tidevandshuller, hvor svalehale- og lava-mågen holder til. Stien fører til en lav bevoksning, hvor de store fregatfugle med deres karakteristiske røde struber, har deres reder. Det er muligt at slutte turen af med at svømme eller snorkle fra stranden og måske en søløve kigger forbi.
 • Dag 7 : Afrejse

  Det er blevet tid til at tage afsked med Galapagos og personalet ombord på jeres cruise. I transporteres til lufthavnen på Baltra, hvorfra flyet afgår.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 27.477 pr. person
dage / nætter

Inkluderet

* Helpension
* Mineralvand, te og kaffe
* Alle udflugter
* Spansk-/engelsktalende guide
* Alle overnatninger ombord

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltkahyt
Vi tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Ikke inkluderet

* Fly
* Parkskatterne betales lokalt og svarer til 120US$
* Snorkeludstyr
* Drikkepenge
* Alkoholiske drikke

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.


18626 251022 TV

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/