Caribisk Drømmeferie På Guadeloupes Øer

Rejs til Guadeloupe og oplev Grande-Terre og Basse-Terre samt de omkringliggende små øer i det caribiske hav. PRISEN ER INKL. FLY
Plamer på stranden på Guadeloupe
Du er her:
 • Caribisk Drømmeferie På Guadeloupes Øer
location Guadeloupe
location Badeferier og eksotiske øer, Individuelle rundrejser
location 15 dage / 14 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 18.389 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)
Rejs to uger til det fantastiske Guadeloupe og oplev de forskelligartede øer. På denne tur skal I rundt til flere af de små øer i øgruppen - det skal nemlig til, hvis man vil rigtigt ind bag Guadeloupes natur, kultur og historie.

Den første uge bor I på Grande-Terre tæt ved Det Caribiske Hav. Her har I naturligvis tid til at slappe af under en svajende palme, nyde sandet mellem tæerne og bade i det rolige hav, men I skal også på opdagelse på Grande Terre, udforske øen Marie Galante og på besøg på øen Les Saintes. Derefter får I udleveret en lejebil, og med den kører I til Basse-Terre, hvor I overnatter den næste uge. Her skal I selvfølgelig også nyde den caribiske stemning og det gode vejr, og så skal I på udflugt til det nordlige Basse-Terre og til det sydlige Basse-Terre.


Dag 1: Ankomst til Guadeloupe
Dag 2: På opdagelse på Grande-Terre
Dag 3: Sol, palmer og azurblåt hav ved Saint Francois
Dag 4: Udforsk øen Marie Galante
Dag 5: Saint Francois
Dag 6: Saint Francois
Dag 7: På besøg på øen Les Saintes
Dag 8: Saint Francois - Bouillante
Dag 9: Nyd det Caribiske hav fra Bouillante
Dag 10: Bouillante
Dag 11: Det nordlige Basse-Terre
Dag 12: Boillante
Dag 13: Det sydlige Basse-Terre
Dag 14: Sidste dag ved det Caribiske Hav
Dag 15: Afrejse fra Guadeloupe

Se detaljeret program under rejseplan


Billeder fra Caribisk Drømmeferie På Guadeloupes Øer

Detaljeret program

 • boote an Steg

  Dag 1 : Pointe A Pitre - Saint-François

  Ved ankomsten til lufthavnen står en chauffør klar til at køre jer til jeres hotel i Saint Francois på Grande Terre. Hotellet ligger i en lille palmefyldt park, og herfra er der ikke langt til det azurblå hav. De kommende 7 nætter sover I her på Grande Terre.
 • Dag 2 : På opdagelse på Grande Terre

  I dag skal I med en guide udforske Grande Terre. I oplever the cemetery of Morne à lèau, der er bygget på en bakkeskråning, den gamle havn Port de Moule og Damoiseau, som er et destilleri med egen vindmølle - her får I mulighed for at smage på produkterne. Efterfølgende er der tid til en lille dukkert fra den smukke strand Souffleur beach i Port Louis. Frokosten nydes på en autentisk kreolsk, lokal restaurant. Om eftermiddagen besøger I La Pointe des Colibris, der er en klippeformation i havet.
 • Dag 3 : Svajende palmer ved Saint-François

  I dag kan I slappe af under de svajende palmer eller selv vælge at tage på opdagelse.
 • Dag 4 : Udforsk øen Marie Galante

  I bliver hentet på jeres hotel og kørt til havnen, hvor I stiger på en båd. Efter 45 minutters sejlads ankommer I til havnen i Grand Bourg. I Grand Bourg går i på opdagelse på det lokale marked, hvor alle øens eksotiske smage og dufte kan findes. Derefter skal I på opdagelse på resten af den lille ø. Næste stop på turen er Habitation Murat, en gammel sukker plantage. Derefter besøger I romdestilleri, hvor I kan se hele processen og lære alt der er at vide om sukkerrør. I afslutter besøget med en romsmagning. Sidst på turen besøges en af de smukke strande på øen. Frokosten bliver nydt på en skøn kreoler restaurant med lokal musik.
 • Dag 5 : Saint-François

  Efter gårsdagens strabadser er der i dag god mulighed for at nyde solen, læse en god bog og få ladet op på d-vitaminer.
 • Dag 6 : Saint-François

  Endnu en dag dedikeret til badning og afslapning - eller måske vil I på opdagelse på egen hånd?
 • Dag 7 : Besøg på øen Les Saintes

  I hentes på jeres hotel og køres til Trois Rivières havn, hvorfra I stiger ombord på en båd. Efter en behagelig sejllas ankommer I til Les Saintes. Første stop på øener Fort Napoleon, som I dag er indrettet, som et historisk museum om Les Saintes. I forbindelse hermed ligger en botaniskhave, som er dedikeret til de sukkulenter, der vokser på øen. Efterfølgende går turen til den skønne Pompiere Beach, hvor I har mulighed for at bade. Frokosten bliver serveret på en restaurant ved havet. Her får i lov til at nyde lokale specialiteter og spændende retter. Efter frokost vil der være sat tid af til en gåtur, inden I sejler tilbage til Grande-Terre.
 • Dag 8 : Saint-François - Bouillante

  Fra Saint Francois bliver I kørt til lufthavnen, hvor I samler en lejebil op, som I har til rådighed den kommende uge. I kører derefter selv til Buillante på Basse-Terre, hvor I indlogeres på et hotel med en fantastisk udsigt over Det Caribiske Hav.
 • Dag 9 : Bouillante

  Dagen er fri til at gå en tur i området på egen hånd eller slappe af ved havet.
 • Dag 10 : Bouillante

  Nyd endnu en dag i de skønne omgivelser på Basse-Terre.
 • Dag 11 : Det nordlige Basse-Terre

  I har bil til rådighed, og derfor foreslår vi, at I udnytter muligheden til at tage på udflugt. Fra hotellet kører I mod La Route de la Traversèe og Guadeloupe National Park. I gør stop i den tropiske skov, hvor der venter jer en kort gåtur til vandfaldet Cascade aux Ecrevisses. Fortsæt derefter til Malendure Beach, hvor I kan besøge Cousteaus undervandsreservat med glasbundsbåd. Her er der mulighed for at hoppe i vandet og snorkle med de farverige fisk. Derefter foreslår vi, at I fortsætter til Deshaies, hvor I kan besøge den botaniske have og den caribiske flora.
 • Dag 12 : Bouillante

  Hop i bølgen blå og nyd sandet mellem tæerne.
 • Dag 13 : Det sydlige Basse-Terre

  I dag foreslår vi, at I benytter jeres lejebil til at tage på udflugt til det sydlige Basse Terre. Kør først mod Changy Hindu Templet og tag jer tid til at beundre det spændende tempel. Fortsæt derefter til nationalparken på det sydlige Basse-Terre - vandfaldet Second Carbet Fall er smukt. Kør nu til krydderimarkedet i Basse Terra, hvor I rammes af et mix af farver og utrolige dufte. Om eftermiddagen foreslår vi, at I besøger den arkæologiske park Engraved Rocks. En kort gåtur bringer jer til de gamle glyffer lavet af Arawak indianerne. Sidste stop på turen er Allèe Dumanoir: en vej med 400 royale palmetræer, som er klassificeret som historisk monument.
 • Dag 14 : Bouillante

  Sørg for at nyde den sidste dag i det skønne omgivelser. Nyd solen, havet og den gode mad.
 • Dag 15 : Afrejse fra Guadeloupe

  I kører til lufthavnen, hvor I afleverer jeres bil. Derefter er det tid til at sige farvel til Guadeloupe for denne gang og begynde jeres flyvetur hjemad.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 18.389 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Oversøiske fly tur/retur Guadeloupe - DK
* 7 overnatninger på Grande Terre på Golf Village og 7 overnatninger på Basse Terre på Le Jardin Tropical - alle inklusiv morgenmad
* 5 dage med udflugter
* 7 dages billeje
* Transport til og fra lufthavn

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Lokale skatter, der afregnes på hotellet

13991 200220 C&S
hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.