Royal Island Resort Og Spa Inkl. Indenrigsfly

Luksus og tropisk sindsro, der går lige i hjertet.
Sunset Beach Villa
Du er her:
  • Royal Island Resort Og Spa Inkl. Indenrigsfly
location Maldiverne
location Badeferier og eksotiske øer, Bryllupsrejser, Familierejser
location 8 dage / 7 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 9.705 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Royal Island Resort & Spa er en kongelig juvel i den maldiviske krone. Man finder resortet på det uberørte og beskyttede UNESCO-biosfærereservat Baa Atoll. Her oplever man uovertrufen service og faciliteter, herunder det luksuriøse Araamu Spa samt et udvalg af restauranter og barer i verdensklasse.

Villaerne er private, luksusiøse og lige i hjertet af naturen, med en smuk, uforstyrret udsigt til solopgang og solnedgang. Alt på atollen er tæt på vandet og villaerne ligger kun få skridt fra den hvide sandstrand og den turkise lagune. Med fokus på afslappet luksus er hver villa designet med en rig og farverig æstetik, marmor og udskårne træmøbler.

Beach Villa er 57 m2 stor og har aircondition, tv, wifi, open air bruser, egen terrasse og har adgang til stranden. Sunset Beach Villa har også alt det samt vender mod solnedgangen.

Oplev et stort udvalg af aktiviteter og oplevelser i et sandt paradis for naturelskere, hvor frodig natur møder det glitrende vand i Det Indiske Ocean. Svæv højt over det turkise vand på et spændende parasailing-eventyr, nyd en lækker frokost på en privat sandbanke eller 'få justeret' sind, krop og sjæl i Araamu Spas stilhed.

Det er muligt at opgradere til helpension og all inclusive.

Billeder fra Royal Island Resort Og Spa Inkl. Indenrigsfly

Detaljeret program

  • Maldives_09813

    Dag 1 : Male

    Male - Resort Med Indenrigsfly Du flyver med indenrigsfly fra Male til øen. Royal Island Resport & Spa Royal Island Resort & Spa er en kongelig juvel i den maldiviske krone. Man finder resortet på det uberørte og beskyttede UNESCO-biosfærereservat Baa Atoll. Her oplever man uovertrufen service og faciliteter, herunder det luksuriøse Araamu Spa samt et udvalg af restauranter og barer i verdensklasse. Villaerne er private, luksusiøse og lige i hjertet af naturen, med en smuk, uforstyrret udsigt til solopgang og solnedgang. Alt på atollen er tæt på vandet og villaerne ligger kun få skridt fra den hvide sandstrand og den turkise lagune. Med fokus på afslappet luksus er hver villa designet med en rig og farverig æstetik, marmor og udskårne træmøbler. Beach Villa er 57 m2 stor og har aircondition, tv, wifi, open air bruser, egen terrasse og har adgang til stranden. Sunset Beach Villa har også alt det samt vender mod solnedgangen. Oplev et stort udvalg af aktiviteter og oplevelser i et sandt paradis for naturelskere, hvor frodig natur møder det glitrende vand i Det Indiske Ocean. Svæv højt over det turkise vand på et spændende parasailing-eventyr, nyd en lækker frokost på en privat sandbanke eller 'få justeret' sind, krop og sjæl i Araamu Spas stilhed. Det er muligt at opgradere til helpension og all inclusive.
  • Dag 8 : Male

    Male - Resort Med Indenrigsfly Du flyver med indenrigsfly fra Male til øen.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 9.705 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* Halvpension
* Transport fra Malé til resortet

Bemærk: prisen er pr. person baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Green Tax på 5 Euro pr. person pr. nat, som opkrævespå stedet.

Bemærk, at flybilletter til Maldiverne IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

18108 161121 VH

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/