Pullman Maamutaa Inkl. Transfer Fra Male

5-stjernet luksus med overdådig all-inclusive
Palmer spejlet i uendelighedspool på Pullman Muumutaa Maldiverne
Du er her:
  • Pullman Maamutaa Inkl. Transfer Fra Male
location Maldiverne
location Badeferier og eksotiske øer, Bryllupsrejser, Familierejser, Tilbud
location 8 dage / 7 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 27.960 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Pullman Maldives Maamutaa er et luksusresort med en meget generøs all inclusive i Maldiverne, hvor gæster kan få mest muligt ud af eksklusive fordele. Her finder du alt, hvad du behøver for at få en fremragende eksotisk badeferie.
Beliggende i det sydlige Maldiverne, finder man Maamutaa Island i Gaafu Alifu Atollen, som med sine 18 hektar frodig natur og omkringliggende naturlige sø skaber rammerne om absolut nydelse og forkælelse.

På Pullman finder man et veludstyret fittnes center, daglig yoga, spa, dykning og mange andre aktiviteter til vand. Med 26 dykkersteder placeret langs Gaafu Alifu Atollen, giver Pullmans 5-stjernede PADI-certificerede dykkercenter gæsterne den unikke mulighed for at dykke dybt ned i Det Indiske Ocean og opleve eksotisk havliv tæt på.

De mindste villaer er Beach Villa, med et boligareal på 200 m2, som er et fredfyldt fristed i perfekt harmoni med miljøet. En rummelig privat terrasse fanger den forfriskende havbrise til lyden af raslende palmer og blidt skvulpende bølger. En afsondret sti fører fra den anlagte have til det turkise Indiske Ocean. Det store badeområde, som starter indendørs og fortsætter udendørs, har to forfriskende brusere og et overdådigt fritstående badekar.

Jo længere ophold, jo flere udflugter og aktiviteter er inkluderet pr. person.
5-7 nætter: Vælg 1 udflugt og 1 aktivitet.
8-12 nætter:Vælg 2 udflugter og 2 aktiviteter
13-15 nætter: Vælg 3 udflugter og 3 aktiviteter
16 nætter: Vælg 4 udflugter og 4 aktiviteter.

Vælg mellem:
Udflugter
Snorkeltur på House Reef med guide (børn fra 5 år, med en voksen og kun i godt vejr)
Solnedgangs fisketur
Solnedgangs cruise
Naturvandring
Præsentation af Pullmans egen marine biolog

Aktiviteter
60 minutters SPA behandling
30 minutters jetski safari
1 dykning med ilttank (kræver fremvisning af gyldigt dykkercertifikat. Forudsætter køb af obligatorisk dykkerforsikring på stedet eller dokumentation for at man er i besiddelse af en dykkerforsikring)

Babyer under 3 år må ikke deltage på bådaktiviteter. Alle deltagere skal være sikre svømmere pga. strømforholdene.

Billeder fra Pullman Maamutaa Inkl. Transfer Fra Male

Detaljeret program

  • Maldives_09813

    Dag 1 : Male

    Male - Resort Med Indenrigsfly + speedbåd Du flyver med indenrigsfly fra Male til øen. Pullman Maldives Maamutaa Pullman Maldives Maamutaa er et luksusresort med en meget generøs all inclusive i Maldiverne, hvor gæster kan få mest muligt ud af eksklusive fordele. Her finder du alt, hvad du behøver for at få en fremragende eksotisk badeferie. Beliggende i det sydlige Maldiverne, finder man Maamutaa Island i Gaafu Alifu Atollen, som med sine 18 hektar frodig natur og omkringliggende naturlige sø skaber rammerne om absolut nydelse og forkælelse. På Pullman finder man et veludstyret fittnes center, daglig yoga, spa, dykning og mange andre aktiviteter til vand. Med 26 dykkersteder placeret langs Gaafu Alifu Atollen, giver Pullmans 5-stjernede PADI-certificerede dykkercenter gæsterne den unikke mulighed for at dykke dybt ned i Det Indiske Ocean og opleve eksotisk havliv tæt på. De mindste villaer er Beach Villa, med et boligareal på 200 m2, som er et fredfyldt fristed i perfekt harmoni med miljøet. En rummelig privat terrasse fanger den forfriskende havbrise til lyden af raslende palmer og blidt skvulpende bølger. En afsondret sti fører fra den anlagte have til det turkise Indiske Ocean. Det store badeområde, som starter indendørs og fortsætter udendørs, har to forfriskende brusere og et overdådigt fritstående badekar. Jo længere ophold, jo flere udflugter og aktiviteter er inkluderet pr. person. 5-7 nætter: Vælg 1 udflugt og 1 aktivitet. 8-12 nætter:Vælg 2 udflugter og 2 aktiviteter 13-15 nætter: Vælg 3 udflugter og 3 aktiviteter 16 nætter: Vælg 4 udflugter og 4 aktiviteter. Vælg mellem: Udflugter Snorkeltur på House Reef med guide (børn fra 5 år, med en voksen og kun i godt vejr) Solnedgangs fisketur Solnedgangs cruise Naturvandring Præsentation af Pullmans egen marine biolog Aktiviteter 60 minutters SPA behandling 30 minutters jetski safari 1 dykning med ilttank (kræver fremvisning af gyldigt dykkercertifikat. Forudsætter køb af obligatorisk dykkerforsikring på stedet eller dokumentation for at man er i besiddelse af en dykkerforsikring) Babyer under 3 år må ikke deltage på bådaktiviteter. Alle deltagere skal være sikre svømmere pga. strømforholdene.
  • Dag 8 : Male

    Resort - Male Med Indenrigsfly I flyver fra resortet til Male

Priser og info

Priser

Beach Villa
Fra kr. 27.960 pr. person
8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* All inclusive
* Transport fra Malé til resortet

Bemærk: prisen er pr. person baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Særligt tilbud: Bestil før 30.april 2022 og spar 20% på opholdet fra 1. maj - 30. oktober 2022. Tilbuddet gælder alle villakategorier.

Ikke inkluderet

* Green Tax på 5-8 Euro pr. person pr. nat, som opkrævespå stedet.

Bemærk, at flybilletter til Maldiverne IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

18132 251121 PD

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/