Aktiv Safari, Cape Town & Vinlandet

Tag på en storslået rejse gennem alsidige landskaber, fra majestætiske Table Mountain til fortryllende vinmarker og spændende naturreservater.
vine-hopper-delheim
Du er her:
 • Aktiv Safari, Cape Town & Vinlandet
location Sydafrika
location Aktiv ferie
location 12 dage / 11 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 35.319 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Træd ind i et farverigt eventyr i Sydafrika, "A World In One Country", med denne fantastiske kør-selv rejse. I Cape Town kan du beundre forbløffende Table Mountain, udforske byens moderne byliv og historiske bygninger som Castle of Good Hope. Vinlandet omkring Stellenbosch er fyldt med charmerende vingårde og Cape Dutch-arkitektur. Tag en cykeltur gennem fortryllende vinmarkerne og nyd smagen af lokale vine. Derefter kan du opleve den vilde natur i De Hoop Nature Reserve og gå på vandretur i det smukke landskab. Afslut din rejse med en uforglemmelig safarioplevelse i Timbavati og Klaserie Private Nature Reserves, hvor du kan komme helt tæt på det imponerende dyreliv i Sydafrika.

Billeder fra Aktiv Safari, Cape Town & Vinlandet

Detaljeret program

 • Bo Kaap_1

  Dag 1 : Ankomst i Sydafrika

  I henter jeres bil og kører til jeres hotel
 • Dag 2 : På egen hånd i Cape town

  I har to dage, hvor i kan udforske alt det Cape Town har at byde på på egen hånd. I kan vandre op ad Table mountain og se den bjergtagende udsigt over byen fra toppen. I kan rapelle ned af bjergsiderne, der omkranser byen. I kan teste lokale caféer, restauranter og markeder i midtbyen. Hvis i ønsker hjælp til at udfylde disse dage med udflugter, er vi klar til at hjælpe jer med at finde det i ønsker!
 • Dag 3 : På egen hånd i Cape town

  Udforsk Cape Town på egen hånd
 • Dag 4 : City tour med bus

  Hop On Hop Off, 1-Dags Billet Den bedste måde at opleve Cape Town og omegen i eget tempo. Den kendte Hop-On-Hop-Off dobbeltdækker bus kører både til Table Mountain, Castle of Good Hope, Camps Bay, Kirstenbosch Gardens og Constantia - og meget mere. Både 1- og 2-dages billetten dækker ruterne Blue Mini Peninsula, Red City, Purple Wine og Yellow Downtown, samt gratis guidede gåture i centrum, Bo-Kaap og District Six. Alt efter rute kører busserne hver 20.-30-minut, mens der er to daglige afgange på gåturene.
 • Dag 5 : Cape Town - De Hoop Nature Reserve

  I kører fra Cape town til De Hoop Nature Reserve I skal møde op kl. 14:00 ved porten, hvor i vil blive mødt af en erfaren guide. Efter en kort sikkerhedsbriefing begynder eventyret med det samme! Reservatet huser mere end 1500 forskellige plantearter, og ruten i skal ud på tager jer igennem et utroligt fynbos-paradis, kendt som Flatrock, over en strækning på ca. 5,5/6,5 km, indtil I når Tierhoek. Her kan I nyde den frodige fynbos og samtidig beundre den betagende udsigt over Vlei, mens I nyder forfriskninger og snacks. Derefter bliver du transporteret til De Mond Villa, hvor I skal bo under hele jeres ophold. Ved ankomsten til indkvarteringen skal der lige klares nogle formelle detaljer, herunder indtjekning og introduktion til dit hjem for opholdet. Herefter kan i nyde solnedgangen over Vlei med et glas Overberg-vin og måske endda få besøg af den lokale familie af Cape Clawless Otters, der lever i området. Om aftenen venter der jer en lækker Potjiekos-middag under stjernerne, hvor jeres guide vil underholde jer med spændende historier og fortællinger om De Hoop Nature Reserve.
 • Dag 6 : De Hoop Nature Reserve

  Dagen starter tidligt. Nyd friskbrygget kaffe og hjemmebagt brød på verandaen, mens I indånder den friske morgenluft. Tag jeres vandrestøvler på til en 8 km vandretur til Melkkamer, imens I ser flamingoer og pelikaner svæve over hovedet på jer. Melkkamer er en storslået herregård fra 1800-tallet, hvor I vil nyde en lækker frokost. Efter frokosten skal i på en bådtur hen til Opstal-området. Her skal i på en 7 km lang vandretur gennem fynbos og sletter, hvor I vil opleve Cape Mountain Zebra, forskellige slags antiloper samt strudse - før I vender tilbage til jeres villa. Herefter vil der være snacks, forfriskninger, kage og te og i vil have eftermiddagen til fri disposition - en dukkert i poolen kan være præcis det, I har brug for. Aftenen vil byde på en traditionel sydafrikansk braai, hvor I kan lytte til stjernefortællinger og beundre den storslåede nattehimmel.
 • Dag 7 : De Hoop Nature Reserve

  Efter en let morgenmad begynder dagen med i bliver kørt til Koppie Alleen, en 70 km lang strækning af beskyttet kystlinje. Her vil jeres guide underholde jer med historier om havet og dets skabninger. Efter en hurtig kaffepause vandrer I mod Wyoming - dette er de sidste 7 km af den populære Whale Trail. Her vil i kunne nyde udsigten og havbrisen, før i vil begynde at vandre ind i landet ved Potberg. Her vil i kunne se de truede Kap-gribbe - den sidste overlevende koloni af disse fantastiske fugle i Vestkapregionen. Der venter jer en gåtur på +2 km hver vej op til udsigtsplatformen. Herefter vil der være en lækker picnic frokost ved Potberg, hvorefter I vil blive transporteret tilbage til De Mond Villa for jeres sidste nat. Her vil I nyde en lækker 3-retters middag tilberedt af jeres chefkok.
 • Dag 8 : De Hoop Nature Reserve- Stellenbosch

  På dagen siger I farvel til De Hoop Nature Reserve efter en lækker morgenmad. I vil blive transporteret til Opstal for at gå stien til Tierhoek. Derefter vil i blive transporteret tilbage til De Hoop-porten! Herfra kører i fra De Hoop Nature Reserve til jeres hotel i Stellenbosch.
 • Dag 9 : Cykeltur i vinlandet

  Winelands Biking På denne tur får I den unikke oplevelse at cykle gennem private vinmarker, langs små veje og forbi gamle vingårde. Vi har samlet det bedste Stellenbosch, har at tilbyde, på én cykeltur. Undervejs gør I holdt og nyder to vinsmagninger. I kommer dermed rundt i det smukke vinland på en aktiv måde og får ovenikøbet smagt på den lokale vin. I kan desuden tilvælge en frokost i vinlandet for at afrunde turen.
 • Dag 10 : Stellenbosch - Timbavati Nature Reserve

  I kører hen og afleverer bilen og tager i lufthavnen og kommer med jeres fly til Hoedspruit. Her køres i til Timbavati Nature Reserve. Her skal i bo på Simbavati Trails Camp, en perle i et afsides område af Timbavati Game Reserve. Det er en luksuriøs, men alligevel back-to-basic lejr, hvor de har specialiseret sig i guidede vandreture med ekspertguides, som der dagligt er to af. At vandre gennem bushen er en af de mest stimulerende og spændende former for safari. Simbavati Trails Camp grænser uden hegn op til et uspoleret vildmarksområde på 11.000 hektar i Kruger National Park, så forudsætningerne for en givende safarioplevelse er i top.
 • Hunløver der hviler sig, Sydafrika

  Dag 13 : Timbavati Nature Reserve - Klaserie Nature Reserve

  I bliver kørt fra jeres hotel i Timbavati Nature Reserve til jeres hotel i Klaserie Nature Reserve. Her bor i på Simbavati Waterside Safari Lodge. Udover at spotte vildt på game drives eller andre safariaktiviteter, som finder sted to gange dejligt, kan denne lodge tilbyde noget helt unik. Her stopper interaktionen med dyrelivet aldrig, da lodgen ligger lige ned til et befærdet vandhul, så selv efter turene rundt i Klaserie Private Nature Reserve, kan i fortsætte med at spotte dyr fra fællesområderne på lodget.
 • Dag 15 : Klaserie Nature Reserve - Hoedspruit

  Transport Til Hoedspruit

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 35.319 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
12 dage / 11 nætter

Inkluderet

* Billeje 10 dages billeje, inkl. fri km, forsikringer, ekstra chauffører og wifi-router
* 4 overnatninger på Hippo Boutique Hotel i Cape Town, standardværelse inkl. morgenmad
* 1-dags billet til Hop On Hop Off-bussen
* 4 dage/3 nætter i De Hoop Nature Reserve inkl. guidede vandreture, helpension og udvalgte drikkevarer
* 2 overnatninger på Eendracht Hotel i Stellenbosch, standardværelse inkl. morgenmad
* Guidet cykeltur i Vinlandet m. vinsmagning
* Alle transfers i Hoedspruit/Timbavati/Klaserie-området
* 3 nætter på Simbavati Trail Camp, inkl. helpension, udvalgte drikkevarer, safariaktiviteter og parkskatter
* 2 nætter på Simbavati Waterside lodge, inkl. helpension, udvalgte drikkevarer, safariaktiviteter og parkskatter


Bemærk: prisen er baseret på fire personer 2 dobbeltværelser

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Transfer til/fra lufthavnene (bortset fra Hoedspruit til Timbavati)

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

20851 040524 KJ
hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.