Bangkok, Phi Phi, Khao Sok & Khao Lak

Tag på denne klassiske rejse til Thailand med oplevelser i storbyen Bangkok, afslapning ved lækre strande og bugter samt naturoplevelser i den frodige Khao Sok nationalpark.
Long tail boats, Phang Nga Bay, Thailand
Du er her:
 • Bangkok, Phi Phi, Khao Sok & Khao Lak
location Thailand
location Krydstogter, Naturrejser
location 0 dage / 0 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 11.254 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)
Oplev den perfekte kombination af Thailands højdepunkter, hvor I starter ud i pulserende Bangkok, inden I drager sydpå for at opleve de smukke afsidesliggende bugter og majestætiske klippeformationer mellem Phuket og Koh Phi Phi. Det hele krydres med spændende naturoplevelser i Khao Sok nationalparks frodige vegetation, inden der er dømt afslapning ved Khao Laks lækre sandstrande.

Dag 1: Ankomst til Bangkok
Dag 2: På opdagelse i Bangkok
Dag 3: Oplev Bangkok på egen hånd
Dag 4: Bangkok – Phuket – Koh Phi Phi
Dag 5: Afslapning på Koh Phi Phi
Dag 6: Koh Phi Phi – Phuket
Dag 7: Bådtur rundt i Phang Nga Bay
Dag 8: Phuket – Khao Sok
Dag 9: Udforsk Khao Sok National Park
Dag 10: Khao Sok – Khao Lak
Dag 11-13: Afslapning i Khao Lak
Dag 14: Khao Lak – Phuket og hjemrejse

Se detaljeret program under rejseplan

Billeder fra Bangkok, Phi Phi, Khao Sok & Khao Lak

Detaljeret program

 • P5131990

  Dag 1 : Ankomst til Bangkok

  Ved ankomst til Bangkok lufthavn bliver I taget imod af jeres chauffør, som sørger for transfer til jeres hotel, hvor I overnatter tre nætter.
 • Dag 2 : Byrundtur til Bangkoks højdepunkter

  Denne heldagstur er rigtig god for jer, som aldrig har været i Bangkok før og gerne vil se alle højdepunkterne. Det er den perfekte introduktion til Bangkok! I starter dagen med en smagsprøve på Thailands livsstil ved at gå igennem et blomstermarked, inden I ved Thonburi stiger ombord på en longtail båd. Herfra sejler I over Chaophaya floden til Wat Arun - også kaldet Temple of Dawn. Efter frokost - der spises på en lokal restaurant - skal I se den gyldne Buddha i Wat Trimitr, den massive Buddha i templet Wat Po, og så lægger I naturligvis også et visit forbi The Grand Palace. Som I nok kan se, bliver det en dag fyldt med oplevelser!
 • Dag 3 : Bangkok

  Dagen er til fri disposition. Det er naturligvis muligt at tilkøbe flere udflugter, såfremt det skulle ønskes.
 • Dag 4 : Bangkok - Phuket - Koh Phi Phi

  Fra Bangkok flyver I først til Phuket. Herfra går turen videre til havnen, hvor I stiger ombord på en båd, der sejler jer det sidste stykke ud til Phi Phi Island. Her på øen skal I være de næste to nætter på et dejligt resort, der ligger i de mest skønne omgivelser!
 • Dag 5 : Afslapning på Koh Phi Phi

  Brug dagen på afslapning ved stranden eller poolen - eller tag på en spændende udflugt i området.
 • boats-628741_1280

  Dag 6 : Koh Phi Phi - Phuket

  Med et par dejlige dage i bagagen går turen nu tilbage til Phuket, hvor I skal sove på endnu et lækkert resort i to dage. I morgen venter en fantastisk udflugt - som foregår i speedbåd!
 • Dag 7 : Oplev Phang Nga Bay i speedbåd

  I dag skal I fra morgenstunden på en udflugt væk fra alle turisterne. I skal ud på Phang Nga Bay med speedbåd, hvor der venter jer en spændende kombination af sightseeing og aktiviteter. På turen vil I besøge den verdensberømte "James Bond Island", hvor nogle af scenerne fra filmen "The Man with the Golden Gun" er optaget. Der vil også være kanoture til skjulte huler og laguner, stille sejlads i mangrove sumpene i den nordlige del af bugten samt et visit ved "Panyi landsbyen", der er en muslimsk landsby bygget på stolper i havet. Derudover får I også flere gange mulighed for at hoppe i vandet og tage en svømmetur. Alt i alt er det en perfekt måde at udforske området på!
 • Dag 8 : Phuket - Khao Sok

  I hentes på jeres hotel og sætter kurs mod Khao Sok nationalpark. Her har I to overnatninger på campen Khao Sok Boutique Camp. Undervejs stopper I ved Sarasin broen og Tsunami Memorial Site, og senere stopper I også ved det smukkeste tempel i denne sydlige del. Templet hedder Wat Rat-Uppatum, men er også bedre kendt under navnet Wat Bangriang. Næste stop på turen er ved en udsigtspost tæt på Khao Sok, hvor I får en fantastisk panoramaudsigt over området! På vejen besøger I desuden også Monkey Cave Temple. Khao Sok Boutique Camp tilbyder overnatning i luksuriøse telte, som man kender dem fra Afrika. "Campen" ligger midt i Khao Sok nationalpark, som er det største regnskovsområde i den sydlige del af Thailand. Campen består af luksustelte i forskellige klasser, som alle har balkon og eget badeværelse. Alle teltene er udstyret med gode senge, aircondition og internet. Det føles ubeskriveligt luksuriøst at ligge i sin bløde seng om aftenen og lytte til cikadernes sang og indånde alle regnskovens dufte. Her er man midt i regnskoven - på den mest behagelige måde! Nætterne i regnskoven er mørke - og dagene begynder tidligt. Man vågner typisk til lyden af pludrende aber og skræppende fugle.
 • Dag 9 : Oplevelser i Khao Sok National Park

  I dag er det blevet tid til at udforske det spektakulære område med båd. Den smukke sø, som endnu ikke er besøgt af så mange turister, er omgivet af bjerge og frodig regnskov, og der er gode muligheder for at spotte nogle af junglens vilde dyr, såsom elefanter, asiatiske bøfler, diverse abearter, næsehornsfugle og meget mere. Dagen starter med afhentning i campen, efter I har spist morgenmad. Herfra går turen til havnen, hvor I stiger ombord på en longtail båd og sejler ud på søen forbi kalkstensklipper og jungle. Her er både fortryllende planter, blomster, sommerfugle, fugle, egern, krybdyr og meget mere. I junglen skal I på en kort gåtur, inden I på en bambusflåde bliver sejlet over 500 Rai Lake. Sejlturen går til Pakarang grotten, hvor stalagmitter er formet som flotte koraller. Dagen er fyldt med oplevelser for store som små! I ankommer til jeres camp igen hen sent på eftermiddagen.
 • Dag 10 : Khao Sok - Khao Lak

  Efter morgenmaden skal I ud på endnu en tur i junglen, inden jeres rejse går videre til Khao Lak. På denne formiddagstur vil der være mulighed for at spotte flere dyr og se vilde blomster. Jeres guide vil samtidig gøre jer klogere på, hvordan de lokale planter er blevet brugt på forskellige måder gennem tiden. I nyder en sidste frokost i nationalparken, inden der checkes ud fra campen. Tidligt på aftenen ankommer I til jeres lækre resort i Khao Lak, hvor I skal være i 4 nætter. Resortet hedder Sands Khao Lak by Katathani og ligger helt ned til Nang Thong Strand. Det er et skønt sted med faciliteter og aktiviteter for familier såvel som par! Der er både fitnesscenter, legeland, tennisbaner, og meget mere. Stedet har også en dejlig swimmingpool og sin egen restaurant, hvor der serveres et stort udvalg af thailandske og vestlige retter.
 • similan-216368_1280

  Dag 11 : Afslapning og oplevelser i Khao Lak

  Jeres dage i Khao Lak er til fri afbenyttelse. Vi kan varmt anbefale, at I tager på en af de valgfri ture fra Khao Lak, hvad enten I vil se elefanter, besøge det lokale minizoo, sejle på bambustømmerflåde eller udforske områdets flora og fauna (turene er ikke inkluderede i programmet, men kan tilkøbes hos rejsebureauet). Ligeledes har jeres hotel et væld af tilbud for alle aldre - og glem ikke, at det ligger ned til en idyllisk strand. Endelig vil hotellets reception også være behjælpelige med gode idéer til aktiviteter i området.
 • Dag 12 : Khao Lak

  Kom helt ned i gear i de skønne omgivelser.
 • Dag 13 : Khao Lak

  Udnyt den sidste afslagningsdag til at få ladet batterierne fuldt op.
 • Dag 14 : Khao Lak - Phuket og hjemrejse

  Det er tid til at tage afsked med Thailand. I bliver kørt til Phuket lufthavn, hvor jeres fly afgår mod Danmark.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 11.254 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
0 dage / 0 nætter

Inkluderet

* 3 nætter på hotel i Bangkok
* 2 nætter på strandhotel på Koh Phi Phi
* 2 nætter på strandhotel på Phuket
* 3 dage / 2 nætters rundrejse til Khao Sok National Park (med guide)
* 4 nætter på strandhotel i Khao Lak
* Al båd- og landtransport
* Morgenmad på alle hoteller
* Frokost på byrundturen i Bangkok og på bådturen i Phang Nga Bay
* Frokost (x3) og aftensmad (x2) på rundrejsen til Khao Sok National Park

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste", og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12302 300120 AT

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/