"/> "/>

Botswanas "Speciel Green Season"

"Green Season" er regntid i Botswana, hvilket betyder, at der er grønt og frodigt overalt og fuglene er i tusindtal, mens de græsædende dyr får unger

kwando_nxai_pan_wildlife_game_viewing2
Du er her:
 • Botswanas "Speciel Green Season"
location Zimbabwe, Botswana
location Safari
location 11 dage / 10 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 36.373 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

"Green Season" er regntid i Botswana, som løber fra december til og med marts. Her venter der fantastiske, frodige oplevelser! "Green Season" gør nemlig, at der er grønt og frodigt overalt og fuglene er i tusindtal, mens de græsædende dyr får unger. Samtidig er turisterne få og priserne lave.


Turen starter i Zimbabwe ved det imponerende Victoria Falls. Her deler jorden sig og sluger den enorme Zambezi-flod, der skaber et dramatisk og kraftfuldt sammenstød af vand ved bunden af klippen. Et brølende støjniveau og en sky af tåge omgiver vandfaldet. En oplevelse man sent glemmer. Herefter går turen til Chobe Nationalpark, hvor især flodbredden ved Chobe-floden er et elefant mekka. Tætheden af disse kæmper i området er én af de højeste i verden, så bliv ikke overrasket, hvis I ser flokke drikke ved flodbredden eller spadsere forbi jeres biler. Derudover er der også flodheste, bøfler, antiloper og andre imponerende arter at finde i området. Efterfølgende tager turen jer videre til Okavango Delta, som betragtes som verdens største indlandsdelta. Denne enorme oase er fyldt med elefanter og flodheste, som tilpasser sig de uforudsigelige vilkår i deltaet, ved konstant at bevæge sig derhen hvor livet er lettest og græsset grønnest. Turen slutter ved Nxai Pan National Park som er en at Botswanas bedst bevarede safari-spots. Nxai Pan er målstregen for Afrikas længste migration af pattedyr, hvor zebraer ankommer til Chobe-floden for at græsse på frisk græs efter regntiden. Ved solnedgang afbrydes udsigten mod horisonten kun af små klynger af paraplytorne, der skjuler sjakaler, øreræve og hyæner.

Billeder fra Botswanas "Speciel Green Season"

Detaljeret program

 • Sunset helicopter

  Dag 1 : Transfer Lufthavn - Hotel

  I bliver mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel.
 • Dag 2 : Victoria Falls

  Dagen er til fri disposition ved Victoria Falls
 • Dag 3 : Victoria Falls Til Chobe Nationalpark

  Chobe Elephant Camp er en rigtig hyggelig ny lodge, beliggende på en bakketop med fantastisk udsigt til Chobe River og flodsletterne. Fra lodgen køres der på game drives i åbne jeeps i Chobe Nationalpark og dyrelivet langs floden kan opleves fra båd - og på et sunset cruise får man den fantastiske solnedgang med. Udover safarioplevelserne kan man også komme på besøg i den nærliggende landsby, hvor Sibuya-stammen holder til. Når man ikke er ude på eventyr i "bushen" kan man slappe af med en bog i lodgens lounge, nyde en kølig drik i bare eller dase ved poolen - hele tiden med udsigt til Chobe River.
 • Dag 4 : Chobe Nationalpark

  Brug dagen på aktiviteter eller afslapning
 • Dag 5 : Chobe Nationalpark

  Brug dagen på aktiviteter eller afslapning
 • elefanter ved flod

  Dag 6 : Flytransfer Til Okavango Delta

  I flyver til Okavango-Deltaet, hvor I skal bruge de næste dage. Det område i Okavango-deltaet. I skal bo i, har længe været kendt som "Splash" på grund af de store vandovergange, der skulle passeres for at nå hertil. Derudover er området fantastisk smukt. 
 • Dag 7 : Okavango Delta

  Dagen er til fri disposition
 • Dag 8 : Okavango Delta

  Dagen er til fri disposition
 • Dag 9 : Okavango Delta Til Nxai Pan National Park

  I flyver til Nxai Pan National Park. I kommrt til at bo tæt på de enorme Makgadikgadi Pans, der er de sidste rester af en forhistorisk super-sø, der engang var her, og i dag er det et af de sidste vilde område tilbage i Afrika.
 • Dag 10 : Nxai Pan Nationalpark

  Brug dagen på aktiviteter eller afslapning
 • Flotte oryxer på ved over Nxai Pan, Botswana

  Dag 11 : Hjemrejse

  I tager til Maun, hvor I flyver videre hjem.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 36.373 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
11 dage / 10 nætter

Inkluderet

* 2 nætter på Pioneers Victoria Falls, inkl. morgenmad

* 3 nætter på Chobe Elephant Camp, inkl. helpension, safariaktiviteter og nationalparkentréer

* 3 nætter på Splash Camp, inkl. helpension, safariaktiviteter og nationalparkentréer

* 2 nætter på Nxai Pan, inkl. helpension, safariaktiviteter og nationalparkentréer
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer
* 3x indenrigsflyBemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring


Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.21410 160424 SDhannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.